Vierailija

Joku teki äsken avauksen teiniäiti kaveristaan. Kuulosti ihan "normaalilta", mutta mieleeni tuli muutama oma tuttuni jotka ovat ihan järkyttäviä esittäjiä =D.
Eräs tuttuni "Minna" on kahden lapsen äiti. Minnan lapset ovat 3- ja 5-vuotiaat. Minna on lasten kanssa kotona, on kuulemma ihana nauttia siitä ajasta kun lapset ovat pieniä. Eräälle yhteiselle tutullemme kuitenkin kerran paljasti tuhannen tuiskeessa että on lasten kanssa kotona vain siksi ettei tarvitse mennä töihin. Kun muita ihmisiä on paikalla puhuu Minna lapsilleen näin "Alex, ei saa mennä sinne vesilammikkoon. Kivaahan se olisi leikkiä vesileikkejä mutta kun ei ole kuravaatteita niin kastuu heti ja tulee helposti kipeäksi." "Daniela, äitihän sanoi että tänään ei osteta karkkia. Ei ole karkkipäivä ja jos syö liikaa karkkia niin tulee hammaspeikkoja, auts auts." Olen muutaman kerran ilmestynyt puistoon siten että tulosuuntani on ollut Minnaan selin ja hän on luullut olevansa puistossa yksin. Silloin puhe tai huuto on ollut tällaistä "Nyt perkele loppuu se hiekan heittely!!! Pitääkö äidin jumalauta taas suuttua?! Nyt äiti rikkoo kyllä sun kaikki lelut!" "Ai on nälkä? Siinähän vingut. Ruoka on kahden tunnin päästä ja sillä selvä. Jos kerran vielä vingut niin ei ole ollenkaan. Painu leikkimään siitä!" Sitten kun on huomannut minut niin on taas alkanut se lässytys lapsille.
Toinen tuttavani "Sari" on yhden lapsen yh-äiti. Julistaa aina että pärjää loistavasti ilman miestä. Silti lapsi on miltei joka viikonloppu hoidossa kun "Sari" lähtee miesjahtiin. Facessa aina julistaa kuinka yh-äidit on rautaa kun hoitavat lapsensa yksin... Jatkuvasti päivittelee että ihanaa laatuaikaa lapsen kanssa tehden sitä ja tätä mutta kun olen ollut muutaman kerran paikalla niin se lapsi on ollut yksin äidin eteen tyrkkäämän tekemisen kanssa viettämässä laatuaikaa.

Kommentit (1)

Vierailija

Voi, kyllä tunnen. Olen tehnyt sellaisen huomion että kotiäidit ovat niitä pahimpia esittäjiä, tai ainakin omassa tuttavapiirissä on näin.
En tajua miksi äitiydestäkin pitää tehdä jokin kilpailu. Jokainen on paras mahdollinen äiti lapsellensa kun tekee sen mitä pystyy. Sellainen esittäminen ja yliyrittäminen ei ole lasta varten vaan sitä "yleisöä".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla