Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ja siis käytettävissä olisi 1000 €

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ostaisin remonttitarvikkeita. Allaskaapin (tosi pienen) n. 100e, tapettia pari rullaa yht n.150e, uuden wc pöntön n.250e, mustia ja valkoisia perus 10x10 laattoja yhtn.300e. Siinä se varmaan olisikin. Jotain laastia ja saumausainetta loppurahoilla.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pistä pankkiin, pakkoko heti on käyttää

Miksi pitäisi laittaa pankkiin, jos on olemassa joku selkeä kohde johon käyttää? Kyllä mua enemmän vaikka uusi pyörä, uudet tapetit tai etelänloma lämmittäisi kuin tilillä makaava tonni.

Vierailija

Kävin eilen ja tänään alennusmyynneissä joululahjarahoineni. Saldo:
pentik poro tuikkuteline -15%
Arabian teekupit ja mukit -40%
Marimekon käsipyyhkeitä -30%
Alushousut osta 3, maksa 2
Alesta kynttiänjalka
Tunika pian koittavalle etelänmatkalle/ensi kevääksi -30%
1 normaalihintainen neuletakki

Ei mennyt kuin alle pari sataa, rahaa sain lahjaksi 450, joten loput ajattelin käyttää ensi viikolla Kanarialla shoppailuun. Toki otan enemmänkin matkalle mukaan...

Vierailija

Minäkin sain rahaa. Kärsin pahasta unettomuudesta ja olen nukkunut tosi ohuella ja halvalla patjalla vuosia. Ajattelin josko ne parantaisi unen laatua ja aamuisia kipuja. Nyt ostin tarjouksesta laadukkaan ja ihanan patjan (alle 300) ja kuohkean tyynyn ja peiton. Lisäksi ostin edullisen kaupunkiloman.

Vierailija

Jos ei olisi akuuttia tarvetta, miettisin rauhassa. Jos ryntää pää kolmantena jalkana heti tuhlaamaan rahoja, tulee vain ostettua kaikenlaista tarpeetonta, joka pian kaduttaa. 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla