Vierailija

Ollaan lähdössä sukuloimaan kaupunkireissulle keski-eurooppaan keväällä, vauva silloin 3kk. Seuraavan kerran sinne häihin elokuussa. Muutenkin olisi tarvetta rattaille, jotka menevät pieneen. Mutta mistä ihmeestä löydän sellaiset? Ei tarvitse olla varsinaiset matkarattaat, kunhan menee kohtuu pieneen kasaan. Pitäisi siis olla kääntyvät etupyörät ja käännettävä istuinosa joka menee vaakatasoon. Yritän löytää käytettynä, joten hinnalla ei ole niin merkitystä, ei nyt mitään stokkeja kuitenkaan.

Graco Evot (etenkin XT) ja Brio Smilet ovat vaikuttaneet hyvältä, mutta en nyt ole ihan satavarma siitä, voiko niitä käyttää jo 3kk ikäisenä.

Verkkokauppa Vaunulassa olisi näppärän näköiset Balance Sport-rattaat ja etenkin Caretero Compassit olisivat varmasti sopivat, koska istuinosa muuntuu vaunukopaksi. En kuitenkaan ole ikinä kuullutkaan moisista merkeistä, eikä niitä myydä muualla. Onkohan ne jotain kiinan ihmeitä? Merkillä ei kuitenkaan ole mitään väliä, kunhan ovat toimivat.

Olisiko teillä ideoita?

Kommentit (7)

Vierailija

Mietinkin tuota turvakaukalo+ratasosa-yhdistelmää, mutta kävelyä tulee aika paljon, joten onko hyväksi pienen selälle? Tosin varmaan kulkee Manducassakin aika paljon, jos siinä viihtyy..

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllä pienikin vauva kulkee missä vaan matkarattaissa jos selkänoja taittuu makuuasentoon.Voi käyttää turvavöitä lisäksi voi kokeilla jos rattaisiin sopii pehmeä kantokassi.Pehmeitä kantokasseka voi saada edullisestikin tai kevyt makuupussi missä turvavyön reiät toimii myös rattaissa.

Vierailija

Ihan mitkä tahansa mitkä saa täysin makuuasentoon. Jos rattaat tulee vain satunnaiseen käyttöön niin merkilläkään ei ole niin väliä. Panostaisin nimenomaan keveyteen ja että menevät pieneen tilaan, matkarattaille kun on käyttöä sinne 3 ikävuoteen asti ja kaksilla isoilla rattailla/yhdistelmillä et tee mitään. Vaunukoppaikä on niin lyhyt (monet vaihtavat rattaisiin jo 5-6 kk iässä kun vauva haluaa nähdä ympärilleen) että et välttämättä tarvitse koppaa mihinkään. Pehmeä kantokassi rattaisiin riittää tai esim. makuu/toppapussi.

Vierailija

Meillä oli Hauck Lima. Oli tosi hyvät ja maksoivat vain 70e. Siitä sai sen selkaosan makuuasentton. Meillä on kyllä iso vauva kooltaan niin pysy hyvin kyytissä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla