Vierailija

Paljon ne oikeasti maksaa?

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eihän kukaan enää esittele laukkujaan kuten vielä muutama vuosi sitten. Harmi, niistä oli viihdyttäväälukea.

Siis miten viihdyttävää??

Vierailija

Totta, nyt kun asiaa miettii. Kenkiäkin esitellään nykyään enemmän.onko se, että kaikilla alkaa olla ostettuna kallis merkkilaukku.

Vierailija

No kyllä niitä laukkuja esitellän ihan kiitettävästi. Joskus huvittaa, kun esimerkiksi ns lifestyle bloggaajat esittelevät välillä asujaan ja kädessä on silloin aina oltava sama LV. Joillakin laukku vilahtelee ihan kiitettävästi myös sisustusaiheissa (tyyliin LV eteisessä, LV makuuhuoneessa). LV voi päästä sopivasti kuvaan myös puutarhaa käsittelevässä postauksessa, sekin on nähty :)

Vierailija

LV:t on halpislaukkuja, joista ei ole mitään syytä olla ylpeä. Poikkeuksena nahkaiset. Itse suosin laadukkaita arvokkaampia nahkalaukkuja :)

Vierailija

Ei ole, kaikilla pitää nyt olla esinahan tai kalmankalpean värinen tikattu Chanel. Maksaa liikkeessä 2900 - 5250 euroa koosta riippuen (small, medium, large).

Vierailija

Nuo on ylistettyjä blogilaukkuja Suomessa mutta ihan arkilaukkuja muissa Euroopan, USAn ja Japanin isoissa kaupungeissa. Ei niihin kiinnitä enää ulkomailla huomiota kun kaikilla siellä ollut niitä sitten vuodesta 1998-2005. Ulkomailla se laukku sulautuu siihen naisten asukokonaisuuteen, mutta Suomessa se laukku erottuu siitä muusta (tekokuiturätti-)kokonaisuudesta liikaa ja kun sitä laukkua kannetaan arvokkaammin ja näyttävämmin jopa kuin omaa vastasyntynyttä :DDD

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla