Vierailija

Pelottaa jo ajatus, miten jaksan lasten kanssa.. :(

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Miten hitossa sulla on kaks lasta intti-ikäisen jätkän kanssa? Kai tuossa kohtaa vielä on molempien vanhemmatkin auttamassa?

(ellei tämä ole provo)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Onko isä joku 18v joka halusi panna paljaalla, vaiko 28v moes jota pikkulasten pelleily-leikkikoulu(armeija) ei aiemmin kiinnostanut mutta rnää ei saa lykkäystä? Jos jälkimmäinen, kyllä sieltä vapautuksenkin saa jos vähän viitsii yrittää. Tunnen 3 jotka ovat vapautuksen saaneet vaikka täysin fyysisesti ja henkisesti terveitä ovat.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vinkki kaikille nuorille naisille: ota inttiin/sivariin menemätön mies :) M22

Vielä parempi vinkki:  Älä tee lapsia liian nuorena.

Vierailija

äkkiä masennus/paniikkihäiriö diagnoosia hakemaan lekurilta ukolle.. ei sinne ole pakko mennä, tai siis on mutta vapautuksenkin saa helposti jos vähän näkee vaivaa

Vierailija

Tuliko tämä yllätyksenä nyt, vai oliko aikaa valmistautua? Pärjäät samalla tavalla kuin muutkin, eli huolehdit arjen rutiineista ja koitat saada tarpeen mukaan lastenhoitoapua. Jos arki on liian rankkaa, voit hakea isommalle lapselle päivähoitopaikkaa tai jos sattuu olemaan kaksoset, niin voit kysyä apua kunnan kotipalvelusta. Jos epäilet omaa jaksamistasi ja kykyjäsi selvitä vanhempana, niin voit varata ajan neuvolaan ja kertoa huolistasi. Intti on kuitenkin sikäli helppo rasti, että sieltä pääsee lomille ja intin kesto on rajattu, toisin kuin esim. reissutyötä tekevillä isillä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tuliko tämä yllätyksenä nyt, vai oliko aikaa valmistautua? Intti on kuitenkin sikäli helppo rasti, että sieltä pääsee lomille ja intin kesto on rajattu, toisin kuin esim. reissutyötä tekevillä isillä.

No niinpä, tai toisin kuin esim. isän sattuessa kuolemaan... Paljonko on ap:llä ikää kun ei tällaisia asioita aiemmin ole tullut ajatelleeksi?

Vierailija

RUK:ssa kurssini vanhin oli 29v ja komppaniani vanhin 27v.

Edellisellä kolme lasta, jälkimmäisellä toka tuloillaan.

Parikymppisenä koksuna itseäni vähän vanhempi alokas tuli hädissään kyselemään miten hoitaa homma "...kun pitäs päästä synnytykseen mukaan ja jotain isyyslomaakin kai". Äänetön ensireaktioni oli että wtf, hädin tuskin panemaan päässeeltä tulee kyselemään tuollaisia, mutta toki supersärmänä salmiakkiluutnanttina vein asian välittömästi oikeasti päättävälle taholle. Joten synnytysloma saatiin aikaiseksi komppaukon toimesta ihan ilman kuraattorin jelppiä, mutta isyyslomasta en tiedä kun oma kotiutuminen tuli eteen.

(nyt noiden kolmen muksut jokseenkin saman ikäisiä kuin faijansa valtion poikaleirillä. Niin se aika vierii...)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla