todella alistettu

saattaa tulla viereen huutamaan, että keittolevylle olen tehnyt tahran, kun puhun tärkeää puhelua. Hänelle itselleen ei voi sanoa mistään, räjähtää oitis. tällaista elämää elän, miksi

Kommentit (7)

alkp

Se mies huutaa siis pikkujutuista. Ihan mistä vain. Hänessä kuten muissakin on vikoja, mutta jos jostain valittaisin, kävisi huutamaan ja kiinnikin. Kaikki pitää kestää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Miksi ihmeessä sinun pitää kestää kaikki? Ajattelepa nyt ihan tarkkaan, missä mättää kun sinä et pidä itseäsi yhtä arvokkaana ihmisenä kuin miestä? Et sinä enää mitään voi sille, jos äitisi oli ilkeä ja jouduit koulukiusatuksi, mutta tulevaisuudelle voit.

Kerro nyt miehelle totuus: Sinä olet kaikessa kelvottomuudessasi paras nainen, jonka se mies on saanut. Ja ainoa, joka suostuu häntä sietämään ... Jos haluaa todistaa, että et olekaan ainoa vaan etsii uuden uhrin, ilo on vain sinun puolellasi.

Mikä sinua pelottaa yksin elämisessä niin hirvittävästi, että siedät mokomaa mieluummin kuin nautit omasta vapaudestasi? Rahan puute, yksinäisyys, muiden arvostelu .... ?

alkp

Ehkä nuo kaikki pelottaa. Ja olen nut tajunnut että se, kuinka eron jälkeen tosi asia iskee ja tajuaa miten väärin on kohdeltu. Jos jatkan, toive muutoksesta on mahdollinen. Terapiassa mies lupasi että ei ole agressiivinen ja pitikin sitä vähän aikaa. Pelkään häntä valtavasti silloin ja on koko ajan kuin painekattila. Seksiä eikä kosketusta ole suostunut antamaan kolmeen vuoteen. Jos tuota kysyisi, sekoisi varmaan täysin ja loppu olisi lähellä.

Vierailija

Entinen mieheni oli samanlainen. Jaksoin toivoa parempaa 13 vuotta mutta lopulta erosin, enkä ole katunut! Ota ohjat omiin käsiisi, älä uhriudu. Hyvää joulua sinulle huudosta huolimatta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla