Vierailija

siinä se

Kommentit (17)

Vierailija

5v tyttö saa frozen-hameen, minni-pipon, nukketalon ja taisi olla vielä eläin-lotto pelikin.. Nämä meiltä vanhemmilta, muiden keksimistä lahjoista en ole ihan niin perillä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

5-v poika saa star wars pikkulegoja pari pakettia, lisäksi kummien paketissa on ilmeisesti jotain legoja. Sit on pieni radio-ohjattava helikopteri(jota ei varmaan osaa käyttää ja rikkikin se menee heti mutta on toivonut sitä jo viime joulusta), sit isovanhemmat on ostaneet jonkun turtles hahmon mitä toivoi. Lisäksi perinteisiä yökkäreitä, suklaata, tarroja, tusseja. Lasten yhteisissä oaketeissa(kummeilta) näkyi olevan junior alias ja tatu ja patu lautapelit(kurkkasin paketteihin kun oli kaksi niin samanlaista pakettia että pelkäsin että on sama peli kahteen kertaan). siinäpä ne.

Vierailija

Meidän 5 vuotias poika saa ainakin carrera autoradan, georelloja, lego poliisiaseman, ainakin 2 muuta pikkulego pakkausta, pussilakanat, junior alias pelin, palapelin, stiga jääkiekkopelin, pyörän lampun, vaatteita.

Vierailija

Meillä saa radio-ohjattavan auton, nerfin, poliisiasema-legopaketin, Tatun ja Patun joulu -kirjan  ja isovanhemmilta lautapelin. Kummien lahjaa en tiedä.

Vierailija

Vanhemmilta meidän 5v poika saa Soivan laulukirjan, taikahiekkaa ja sellasen pizzalelusetin, mikä oli kyllä vähän turha heräteostos. 

Vierailija

Onko toi lego-poliisiasema joku hitti? Meidänkin poika saa sen. Onneksi ollaan hankittu ajoissa, huh.

Saa myös sähköhammasharjan, vaatteita, pelin, karkkia ja sukulaisilta jotain (en tiedä mitä)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miun viisveelle astytölle ollaan ostettu lääkekannabista, drynites 4-7, helistin ja vauvansoseita. Meidän pieni vammainen <3

tuli paha olo tosta :( Pitää olla aika pimahtanut, että edes anonyyminä kirjoittelee tollasia

Vierailija

Tyttö saa Frozen-Lego-linnan. Se on päälahja, tilattiin Tanskasta. Lisäksi saa Afrikan tähti -pelin ja Elsan mekon. En tiedä vielä, mitä tulee isovanhemmilta ja kummeilta, joku My Little Pony ainakin.

Vierailija

Meillä 5 vuotiasta odottaa Air hogs helikopteri, Star Wars- pussilakanasetti, Marvelin palapelejä, Star Wars-radiopuhelimet, karkkia, sellanen halpis monsteri auto, uusi toppapuku, stiiga....

Ensi vuonna potti räjähtääkin ja poika saa oikean pikkumönkijän, maksaa n.3000e. Mutta jos on suht kiltti ensi vuoden.

Vierailija

2 barbieta, lego-hotellin, sellaisen lego-packin jossa emman talo + joku pop-tähtisetti + auto, barbie auto, joku b-luokan barbietalo oisko steffi tjsp, mlp ihmishahmoja 2, yökkäreitä, sellainen härpäkehame mitä on h&mllä ihaillut, lego hobitti-pelin (on pelannut taru sormusten herrasta, tykkäsi kovasti). Tangled-elokuvan, kalevalakorun, Siis ihan älyttömästi kaikkea, on ainoa lapsenlapsi, mulla ja miehellä sisarukset ja kummit ostaneet porukkalahjoja. Jotain pikkupakettaja tulossa muitakin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla