Vierailija

Ilmeisesti imuroidessa satutin selkäni. Erityisesti alaselkä on hirveän kipeä ja jumisen tuntuinen, pienikin eteenpäin taivuttaminen sattuu. Onko mitään konstia, jolla tätä voisi helpottaa? Lääkäriin en haluaisi lähteä, sieltä on ennenkin naurettu pihalle. En voi syödä tulehduskipulääkkeitä, niin luulevat että tulen tekosyillä hakemaan vahvoja kipulääkkeitä. :( En oikeasti jaksa mennä kuuntelemaan nälvimistä sinne. Onko kellään auttanut mikään kipugeeli tms?

Kommentit (2)

Vierailija

Tuntuuko kipu lihaskivulta? Kokeile lämpöhoitoa esim kauratyynyllä, pika-apuna toimii myös pitkään lämpimässä suihkussa oleminen ja varovainen venyttely sitten kun se tuntuu hyvältä (mielellään siellä suihkussa).
Voi ne kipugeelitkin auttaa, sehän on kuin särkylääke kohdistettuna lihakseen.

Ja lääkäriinkin voit mennä jos ei ala helpottaa, minulle ovat pistäneet lihasta rentouttavaa lääkettä suoraan kipukohtaan pahan jumin aikana.

Tsemppiä ja hyvät joulut! :)

Vierailija

Tuollaisiin kipuihin auttaa yleensä vain aika :-( Toki voit kokeilla kipugeelejä yms ja rentoutusta (jos onnistuu). Kivun mukaan pitäisi toimia, eli liikkua sen verran kuin pystyy mutta ei rasittaa liikaa. Selkäkivut on tosi ikäviä, itselläni ollut silloin tällöin, ja tosiaan ajan kanssa menee pois, kun jännitykset yms. krampit ja venäytykset paranevat omaa tahtiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla