Vierailija

Elikkäs olen nyt noin kolmen kuukauden ajan napsinut e-pillereitä eikä (mielestäni) yksikään ole jäänyt välistä. Tulin tuossa noin reilu kuukausi sitten harrastaneeksi seksiä ilman kondomia, ja nyt on menkat jäänyt tai siis ei ole tullut oikeaan aikaan eikä oikeastaan myöhässäkään. Nyt on pieni raskauden pelko tullut ja mietinkin että miten helposti e-pillerit pettää.. kauheaa kiinnostusta ei olisi olla raskaana..

Kommentit (6)

Vierailija

Tosi epätodennäköistä (jopa mahdotonta), että pettää, jos niitä syö oikein, ei ole mahatautia eikä käytä muita niiden vaikutusta alentavia lääkkeitä. Tee testi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On se mahdollista, että oikein käytettyinäkin pettävät. Sinun tapauksessasi todennäköisesti pillerien takia menkat eivät tule, etkä ole raskaana.

Tosi epätödennäköistä, että olisit raskaana. Mullakin kerran kävi niin, että menkat alkoivatkin vasta 5 vuorokauden kuluttua viimeisimmästä ottamastani pilleristä. Ihmetyksissäni negatiivinen raskaustestikin tuli tehtyä, mutta kuukautiset alkoivatkin sitten samaisena iltana.

Kyseisestä kerrasta lähtien mulla on tähän asti kestänyt suunnilleen sen 3-5 vuorokautta viimeisen pillerin otosta ennen taukoviikkoa, kunnes ne menkat alkaa. Ennen alkoivat jo heti taukoviikon alussa. Kuukautiseni ovat olleet ensialkamisestaan lähtien todella säännöliset, mutta ehkäisypillerien lomassa ruvenneet "käyttäytymään" vaihtelevasti. Pistäisin kehon luonnollisen toiminnan tasapainottumisen piikkiin, kun on pillereitä syönyt säännöllisesti pidemmän aikaa. Elimistö tarvitsee aikaa havaitakseen taukoviikon olevan käsillä, ja tästä syystä kohdun limakalvokin verestyy myöhässä oletetusta menkkojen alkamisajankohdasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla