Mitähän pitäisi tehdä kun ravintolan keittiö on sikolätti

Vierailija

Olin työharjoittelussa eräässä ravintolassa ja se keittiö oli jotain ihan hirveää.

Kaksi kokkia oli ensinnäkin siellä hikisissä paskaisissa t-paidoisda toisella näky valkoiset kalsaritkin(ei nyt liity keittiöön, mutta kyllä kokeilla joku hygienia pitää olla myös)

Minua neuvottiin laittamaan roskat pöydälle kun roskis oli ties missä.

Lattia oli rasvainen ja liukas ja täynnä ruokaa.

Tiskikoneen vesi oli tummanruskeaa paskaa ja tiskit jäivät aina rasvaisiksi.

Mikrossa lämmitettiin kaikki ruoat paitsi pannupitsat, no nekin jos ehtivät pöydällä jäähtyä....

Keittiössä oli paljon kärpäsiä ja pukuhuoneessa hämäkin seittiä ja vessassa hämähäkki!

Mitään ruon säilöntä ja kuumana pitämis ohjeita ei noudatettu.

Salaatit lojui lämpimässä altaassa.

Vesikannuja ei koskaan pesty. Eikä keittiö tasoja koskaan pyyhitty ne olivat koko ajan täynnä ruokaa ja tavaraa ja tiskikasoja.

Lemu oli järkyttävää ja työntekijät kävivät takaovella tupakalla ovi auki joten kaikki savu tuli keittiöön.

Eihän tuo nyt ole normaalia ja tekisi mieli soittaa terveystarkastaja.

Kommentit (4)

Vierailija

ainiin tää pahin unohtui mainita. Kaikki eri ainekset ruoat käsiteltiin samoissa astioissa ja laudoilla, että jos joku sattuu olemaan allerginen jollekin ni voi hyvin saada kohtauksen ja kyllä ilmoitan asiasta t ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat