Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jätänkö mieheni

Vierailija

Olen miettinyt mieheni jättämistä jo pitemmän aikaa. Asiasta on puhuttukin, mutta edelleen ollaan yhdessä. Meillä on hyviäkin hetkiä, mutta nykyään tuntuu että enempi vain ahdistaa olla yhdessä... Voiko siitä ahdituksesta vielä päästä eroon vai olisiko viisaampaa jo lopettaa?

Kommentit (5)

Vierailija

Mikä niin kovasti ahdistaa? Koko ukko, sitoutuminen vai arki?

Oletkos varma että ahdistuksen syy on parisuhde ja miehesi ja elämä ilman miestä ja tätä parisuhdetta poistaa ahdistuksen?

Vierailija

No ehdotan vakavasti että käytte ensin itse kehityskeskustelut, ja koitatte suuttumatta, provosoimatta ja provosoitumatta sekä syyllistämättä avoimen rehellisesti kaivella esiin miksi tässä pisteessä ollaan ja keksittekö yhdessä onko jotain millä asian tilaa voisi vielä muuttaa.

Jos tuntuuu hankalalta, niin käykää muutama kerta juttelemassa jonkun kolmanne tahona (asiantuntija) kanssa. Vaikka sieltä ei mitään konkreettisia ohjeita saakaan, niin ehkä näette asioita uudessa valossa, ja se saa aikaan jotain ajatusprosesseja jotka auttaa joko jatkamaan tai tekemään eropäätöksen.

Erityisesti jos teillä on pidempi parisuhde takana ja lapsia, niin ei kannata kevyesti erota... se kyllästyminen tulee jossain mittakaavassa kaikkiin vähäkin pidempiin suhteisiin ja sen poistamiseksi ja korjaamiseksi täytyy tehdä säännöllistä työtä.

Mikään parisuhde ei kestä itsekseen hoitamatta pitkään.

Mutta tietenkään paskaan parisuhteeseen ei kannata elämäänsä tuhlata.

Vierailija

No lapsia ei onneksi ole, useampi vuosi yhdessä kyllä oltu. Asioista on puhuttukin, mutta tilanne ei mihinkään ole muuttunut. Alusta asti tämä on vähintäänkin haastavaa ollut, mitään kuherruskuukautta ei kyllä ole ollut missään vaiheessa. Mutta ei silti tahtoisi hukkaan heittää, jos jollakin tavalla voivi saada toimimaan.

-ap

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat