Suurin osa pkn vanhemmista ei ole naimisissa.

Vierailija

Olin yllättynyt. Todella moni eronnut

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Olet yllättänyt siitäkin huolimatta, että onhan tuosta uutisoitu paljonkin että avioerot ovat todella yleisiä tänä päivänä? Ymmärtäisin yllätyksesi, jos eläisimme 60-lukua.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mistä tiedät, ketkä on naimisissa ja ketkä eivät? Näkyykö se päällepäin?

Näkyy sormus, sukunimi ja perustietolomakkeeseen kirjatut faktat.

Vierailija

Heh, me ollaan miehen kanssa kyllä naimisissa mutta meillä ei ole sormuksia, samaa sukunimeä enkä ikinä laita siviilisäätyä mihinkään lomakkeeseen.

Vierailija

Onpas ap vanhoillinen. Moni pitää oman sukunimensä mennessään naimisiin, kaikki eivät välitä käyttää sormuksia. Osalla perheistä saattaa olla kaksikin asuntoa esim. työn takia. Kaikki eivät myöskään halua mennä naimisiin.

Vierailija

Onpas Pertti Kurikan nimipäivät jäsenien vanhemmat sitten leväperäisiä, hyi hyi. Kyllähän nyt toki kaikkien kuuluu olla naimisissa. Kamala juttu.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mikä on pkn?
Samaa itsekin ihmettelen. Täällä palstalla heitetään aivan ihme lyhennyksiä ja kuvitellaan, että ihmiset vielä ymmärtävät ne.

Vierailija

Mäkin olen naimisissa, mutta monen suomalaisen on vaikea sitä uskoa, kun vasemmassa nimettömässä ei ole sormusta. Sitten kun yrität selittää, että meidän uskonnossa vihkisormus on oikeassa nimettömässä tulee epämääräistä mutinaa ja parhaimmillaan saat kuulla jälkeenpäin, että ihmetellään miksi valehtelen olevani naimisissa, koska eihän sellaista uskontoa ole olemassakaan jossa sormus on muussa kuin vasemmassa nimettömässä. :D
Oh god, onneksi tuollainen porukka on pieni vähemmistö.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat