Oletteko tehneet mensan testiä?

Vierailija

Paljos tuli pisteitä? Missä tämän testin voi suorittaa? Tosin vähän pelottaa jos tuliskin ihan surkeat pisteet. :D

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012082816008508_ul.shtml

"Kim Ung-Yong, ÄO 210

Lapsineroksi kutsuminen on suorastaan vähättelyä Kim Ung-Yong kohdalla. Guinnessin ennätystenkirjan mukaan eteläkorealaisella insinöörillä on maailman korkein todistettu ÄO. 2-vuotiaana mies puhui neljää kieltä ja 4-vuotiaana hän kävi yliopistokursseja. Miehen ollessa 8-vuotias NASA löysi hänet ja toi USA:han opiskelemaan."

HUH!

Kommentit (6)

Vierailija

Muistaakseni Mesan asteikko tyssää 168:aan. Kaikki nettitestit ovat pelkkää huvia - minä saan jokaisesta testistä tuloksen 120-130. "Viralliseen" testiin en menisi, vaikka maksettaisi. Tai menisin, mutta tekisin testin niin hutaisemalla, etten varmasti saisi oikeaa tulosta harmiteltavakseni. :)

Vierailija

Se virallinen äo-testi pitää mennä tekemään johonkin testitilaisuuteen, joita mensa järjestää. Kestää noin 2 tuntia. Mensan nettisivuilla voi kuitenkin tehdä sen suuntaa antavan nettitestin, joka kestää 30 min. Itse sain siitä 125.

Vierailija

Kokeilin netissä ja sain niin hyvät pisteet, että enpä mene viralliseen testiin vaan uskon lapsenomaisesti tähän ja pidän itseäni älykkäänä vaikka olenkin joskus muilta kuullut päinvastaista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat