Taidan keittää riisipuuroa, onnistuukohan teräskattilassa?
Kommentit (13)
Keitä ensin n. Desi vettä että haihtuu vesi pois.
T.kokki
Tee uunissa, ei tarvii hämmentää eikä pala pohjaan.
Miksi pitää keittää vesi pois? Eikö ensin laiteta vettä ja riisinjyvät, keitellä niin että se vesi menee pois ja sitten vasta kaadetaan maito sekaan?
t. huono emäntä
Vierailija kirjoitti:
Tee uunissa, ei tarvii hämmentää eikä pala pohjaan.
Kiitos tästä. On lasivuoka, pitääkö laittaa kansi ja kuinka kauan uunissa?
Keitän aina maitopuurot vesihauteessa, ei tarvitse vahtia ja kypsyy itsestään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tee uunissa, ei tarvii hämmentää eikä pala pohjaan.
Kiitos tästä. On lasivuoka, pitääkö laittaa kansi ja kuinka kauan uunissa?
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/91147/Riisipuuro%20uunissa/
Noh nih nyt on uunissa hautumassa!
Kiitos laitoin juuri puuron uuniin muhimaan!!!!! Paljon helpompi näin ja jää enemmän aikaa aaveelle ;) Poltan muuten sen aina pohjaan... Toivottavasti se on hyvää :D
Minä keitän paksupohjaisessa teräskattilassa. Ei tartu kun malttaa tarpeeksi pienellä lämmöllä hauduttaa.
Täh? Olen aina keittänyt riisipuuron teräskattilassa (kerran viikossa), eikä mitään sivumakuja ole ollut. Miten teräskattilasta edes irtoaisi mitään? En ymmärrä. Minusta teräskattilassa on niin helppo hauduttaa maitopohjaiset puurot, ei pala pohjaan, eikä todellakaan tule sivumakuja.
minä keitän aina sellaisessa mikä meillä on. en tiedä mitä materiaalia se on mutta sellainen hopeanvärinen ja käytän sitä kaikenlaiseen ruoanlaittoon. minäkin teen siinä kohta riisipuuroa.