Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Taidan keittää riisipuuroa, onnistuukohan teräskattilassa?

Vierailija
11.12.2015 |

Monesti ottaa makua kattilasta

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

minä keitän aina sellaisessa mikä meillä on. en tiedä mitä materiaalia se on mutta sellainen hopeanvärinen ja käytän sitä kaikenlaiseen ruoanlaittoon. minäkin teen siinä kohta riisipuuroa.

Vierailija
2/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä ensin n. Desi vettä että haihtuu vesi pois.

T.kokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee uunissa, ei tarvii hämmentää eikä pala pohjaan.

Vierailija
4/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi pitää keittää vesi pois? Eikö ensin laiteta vettä ja riisinjyvät, keitellä niin että se vesi menee pois ja sitten vasta kaadetaan maito sekaan?

 

t. huono emäntä

Vierailija
5/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tee uunissa, ei tarvii hämmentää eikä pala pohjaan.

Kiitos tästä. On lasivuoka, pitääkö laittaa kansi ja kuinka kauan uunissa?

Vierailija
6/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän aina maitopuurot vesihauteessa, ei tarvitse vahtia ja kypsyy itsestään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tee uunissa, ei tarvii hämmentää eikä pala pohjaan.

Kiitos tästä. On lasivuoka, pitääkö laittaa kansi ja kuinka kauan uunissa?

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/91147/Riisipuuro%20uunissa/

Vierailija
8/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta pohjaanpalamatonta maitoa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noh nih nyt on uunissa hautumassa!

Vierailija
10/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostakaa puurokattila. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos laitoin juuri puuron uuniin muhimaan!!!!! Paljon helpompi näin ja jää enemmän aikaa aaveelle ;) Poltan muuten sen aina pohjaan... Toivottavasti se on hyvää  :D

Vierailija
12/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä keitän paksupohjaisessa teräskattilassa. Ei tartu kun malttaa tarpeeksi pienellä lämmöllä hauduttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
11.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täh? Olen aina keittänyt riisipuuron teräskattilassa (kerran viikossa), eikä mitään sivumakuja ole ollut. Miten teräskattilasta edes irtoaisi mitään? En ymmärrä. Minusta teräskattilassa on niin helppo hauduttaa maitopohjaiset puurot, ei pala pohjaan, eikä todellakaan tule sivumakuja.