Taidan keittää riisipuuroa, onnistuukohan teräskattilassa?

Vierailija

Monesti ottaa makua kattilasta

Kommentit (13)

Vierailija

minä keitän aina sellaisessa mikä meillä on. en tiedä mitä materiaalia se on mutta sellainen hopeanvärinen ja käytän sitä kaikenlaiseen ruoanlaittoon. minäkin teen siinä kohta riisipuuroa.

Vierailija

Miksi pitää keittää vesi pois? Eikö ensin laiteta vettä ja riisinjyvät, keitellä niin että se vesi menee pois ja sitten vasta kaadetaan maito sekaan?

t. huono emäntä

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tee uunissa, ei tarvii hämmentää eikä pala pohjaan.

Kiitos tästä. On lasivuoka, pitääkö laittaa kansi ja kuinka kauan uunissa?

Vierailija

Kiitos laitoin juuri puuron uuniin muhimaan!!!!! Paljon helpompi näin ja jää enemmän aikaa aaveelle ;) Poltan muuten sen aina pohjaan... Toivottavasti se on hyvää  :D

Vierailija

Täh? Olen aina keittänyt riisipuuron teräskattilassa (kerran viikossa), eikä mitään sivumakuja ole ollut. Miten teräskattilasta edes irtoaisi mitään? En ymmärrä. Minusta teräskattilassa on niin helppo hauduttaa maitopohjaiset puurot, ei pala pohjaan, eikä todellakaan tule sivumakuja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat