Äiti aineissa pienen taaperon kanssa

Vierailija

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tyrmistyneet-silminnakijat-a...

Voi lapsi parka :( Varmasti yhtä pelossa elämistä päivästä toiseen. Toivottavasti pääsee turvalliseen kotiin vielä joskus.

Kommentit (14)

Vierailija

Tätä tämä tulee olemaan jatkossakin. Poliisilla on liian kiire, pelkästään Pitäjänmäen vokissa käydään useita kertoja viikossa kymmenen partion voimin. Sipilä on oikea kohde tässäkin asiassa valittaa.

Vierailija

Itkin tänä aamuna kun luin tuon jutun.

Eikö saatana naapurit ja muut enää välitä! "huonokuntoinen, apaattinen ja alistunut lapsi".

Miten kauan saa jatkua vielä?

Vierailija

Niitä olis pitänyt pidätellä jotenkin ja pakottaa ne poliisit tulemaan! Tämä on ihan järkyttävää ja sen lapsen kärsimykset jatkuvat päivästä toiseen.

Vierailija

Miksi Suomessa ei ole mitään sosiaaliviranomaisen hätäpäivystystä? Mistä voisi soittaa jonkun tarkistamaan tilanne? (Koskisi samalla mielenterveysongelmaisia ym. jotka kieltäytyy lähtemästä lääkäriin.)

Meillä säästetään ihan vääristä paikoista, avohoidosta, vieroitushoidosta, lapsista..mutta kulttuuri ja urheilu, se saa rahaa.

Vierailija

Miksei kukaan lähtenyt seuraamaan heitä???!! Olis ollut tärkeetä kiinnijäämisen takia. Pitäkää nyt ihmiset silmät auki herranjumala! Herkästi soittoa lastensuojeluun jos lapsi näyttää olevan huonossa hoidossa. Ymmärrän että poliisi ei tullut ja se on järkyttävää! Niillä menee kaikki aika noiden vokkien kanssa, perkuke!!!!!!

Vierailija

Ei kyse ole VOK:eista vaan resurssien puutteesta, joka on alkanut jo kauan ennen tätä. Lisäksi näitä tapauksia lienee muutenkin liikaa...
Terv. Kokemusta on jo vuosien takaa, kerran hätäkeskukseen soitin kun naapuriperheen vanhemmat lähtivät baariin (ja jättivät pienet lapset kotiin)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kukkahattutädit ne vaan kyttää muita.

Hyvä että edes joku kyttää, saatais edes jonkun lapsen elämä pelastettua.

Vierailija

Jännä juttu, että sosiaalitantoilla on aikaa puuttua tyhjän päiväisiin asioihin mutta, sitten ei kyllä mistään hinnasta voida puuttua tällaiseen tilanteeseen nopeasti!!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat