Viekää niitä lahjojanne vapaaehtoisesti työtä tekeville

Vierailija

Miksi ihmeessä normaalia palkkaa (hyvääkin sellaista) nauttiville pitäisi viedä työstään lahjoja? Tarkoitan tätä villitystä lahjoa opettajia. Voin muuten opena vakuuttaa, ettei vaikuta mitenkään positiivisesti lastenne kohteluun. Jos johonkin suuntaan niin kielteiseen.

Muistakaa lastenne harrastuksissa olevia joukkueenjohtajia, valmentajia.... tosi pienipalkkaista leikkipuiston tai iltapäiväkerhon ohjaajaa. He tekevät lähes ilmaiseksi töitä. Harrastuksissa ei edes "lähes", vaan todellakin maksutta. Jopa kuluja tulee matkoista ym.

Kommentit (6)

Vierailija

Tai lahjoittakaa ne tuikkukipot vaikka niille jouluapua-perheille. Opettajat ei IHAN OIKEASTI tarvitse eikä halua niitä. Ei myöskään kymmentä joulukahvia ja serviettipakkausta.

Vierailija

Loistava avaus! Lahjat voivi viedä myös lahjakuusien juurelle tai SPR:N vapaaehtoistyöntekijöille. Hoitsutkin olisivat mielissään mistä tahansa kukkakimpusta, joka ei opettajille kelpaa!

Opettajien lahjomisperinne unholaan, he eivät enää ole köyhiä ja oppilaiden lahjoitusten varassa kuten ennenvanhaan.

Vierailija

Ainut lahja minkä aikoinaan hommasin opettajalle - tein itse kävelykepin lahjaks, kun yks ope jäi eläkkeelle. Se oli mun tapa sanoa tervemenoa, jo oli aikakin!

Vierailija

Yksi opettaja haisi hielle niin, että tunnilla oli vaikea olla. Tämä 80-luvulla. Nyt en voisi kuvitella noin huonoa hygieniatasoa kellään olevan. 

Siinäpä sitten yhdessä tuumin me oppilaat ostimme tukusta dödöä kymmenkunta purkkia joululahjaksi.... Ei auttanut, sama löyhkä jatkui. 

Vierailija

Opettajat ovat hyvin tiedostavia älykköjä, joten suosivat varmasti vain aineettomia lahjoja tai kylpylälomia. Mitä jos heille veisikin vain kortin, että joulukukka- ja kahvilahjasi on osoitettu talon lähihoitajille/ päivystyksen sairaanhoitajille/ koulun siivoajille ja talkkarille tai koululaisten värikyniin?

Fiksu opettaja voisi itse ehdottaa, että joulutervehdysten sijaan voisi osoittaa mahdolliset lahjat lastan yhteiseen luokkaretkikassaan.

Vierailija

Että te opettajat jaksatte kaikesta valittaa.  Näin äkkiseltään en keksi yhtään kouluun liittyvää asiaa, jota ei tulisi joku opettaja kommentoimaan negatiivisesti ja samalla nostaa itsensä tuhansien muiden opettajien puolestapuhujaksi.  Onko tää joku ammattitauti? 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat