Keittiön työtaso, puuta vai laminaattia?

ev

wv

Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Puuta. Me laitettiin 40mm tammitaso, vitsit miten kaunis valkoisten ovien ja hirsiseinän kanssa. MUTTA, jos on lapsia ja sottaisia ihmisiä perheessä, niin en suosittele. Joka hanan avauksen jälkeen pitää pyyhkiä tiskipöydän ympärystä tarkoin. Meillä on puoli vuotta ollut, ja rakastan! Ei kyl kaikille sovi.. Esim kivitaso tai laminaatti olisi toki paljon käytännöllisempää. Eikä sellainen jääätävän kokoinen tiskiallasaluekaan nätti ole..

Vierailija

Ei puutasoa. Ainakaan, jos tulee upotettu tiskiallas eikä tiskipöytää.

Meillä on puutaso. Onhan se kaunis joo, mutta joka ikinen kerta, kun tiskaa, pesee vihanneksia tms niin sitä vettä saa olla kuivaamassa.

Mies jätti kerran sipulipurkin taakse appelsiinin, joka homehtui sinne piiloon. Kamala jälki myös puutasossa.

Itse harkitsen vahvasti vaihtamista kivitasoon. Puutaso on katselemista, ei käyttöä varten.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei puutasoa. Ainakaan, jos tulee upotettu tiskiallas eikä tiskipöytää.

Meillä on puutaso. Onhan se kaunis joo, mutta joka ikinen kerta, kun tiskaa, pesee vihanneksia tms niin sitä vettä saa olla kuivaamassa.

Mies jätti kerran sipulipurkin taakse appelsiinin, joka homehtui sinne piiloon. Kamala jälki myös puutasossa.

Itse harkitsen vahvasti vaihtamista kivitasoon. Puutaso on katselemista, ei käyttöä varten.

Jos pöydälle unohtuu appelsiineja niin pitkäksi aikaa, että ne jo homehtuu, niin on suurempiakin ongelmia. Teille ei puutaso siis käy, mutta normaaleille ihmisille kyllä, jotka eivät jätä pöydälle hedelmiä mätääntymään.

Puutaso pitää myös öljytä hyvin. Saunaan 50-60 astetta ja öljytään parafiiniöljyllä vähintään 3 kertaa. Mies

gedg

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei puutasoa. Ainakaan, jos tulee upotettu tiskiallas eikä tiskipöytää.

Meillä on puutaso. Onhan se kaunis joo, mutta joka ikinen kerta, kun tiskaa, pesee vihanneksia tms niin sitä vettä saa olla kuivaamassa.

Mies jätti kerran sipulipurkin taakse appelsiinin, joka homehtui sinne piiloon. Kamala jälki myös puutasossa.

Itse harkitsen vahvasti vaihtamista kivitasoon. Puutaso on katselemista, ei käyttöä varten.

Jos pöydälle unohtuu appelsiineja niin pitkäksi aikaa, että ne jo homehtuu, niin on suurempiakin ongelmia. Teille ei puutaso siis käy, mutta normaaleille ihmisille kyllä, jotka eivät jätä pöydälle hedelmiä mätääntymään.

Puutaso pitää myös öljytä hyvin. Saunaan 50-60 astetta ja öljytään parafiiniöljyllä vähintään 3 kertaa. Mies

 

En ehkä ala saunaa rakentaa keittiötason vuoksi...

Vierailija

Joku öljytty puutaso ei kyllä kuulosta hyvältä ratkaisulta. Ymmärtäisi jos on lakattu.

Suosittelen laminaattitasoa. Ei ole kovin kallis ja kestää hyvin.

Vierailija

Riippuu siitä millainen perhetilanne sulla on, onko lapsia, mitä keittiössä tehdään jne. Meillä keittiössä käsitellään paljon kalaa, multaisia vihanneksia ja isoja lihankappaleita, ja minusta kunnollinen tiskipöytä + laminaattitaso on kaikkein paras siihen. Ovat huolettomia, kestävät kulutusta ja varsinkin tiskipöytä on hygieeninen. Meillä on myös pieniä lapsia, ja haluan että lapset oppivat että keittiö on työtila jossa voi keskittyä siihen mitä tekee, eikä materiaalien varjelemiseen.

Puutaso on tosi kaunis jos siitä jaksaa huolehtia. Vielä viisi vuotta sitten olisin itsekin halunnut puutason. Nyt kun näen, miltä kavereiden kodeissa näyttävät puutasot joita ei olla jaksettu huolehtia vuosikausiin, niin olen eri mieltä. Naarmuuntunut ja kulunut taso ei ole kaunis.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei puutasoa. Ainakaan, jos tulee upotettu tiskiallas eikä tiskipöytää.

Meillä on puutaso. Onhan se kaunis joo, mutta joka ikinen kerta, kun tiskaa, pesee vihanneksia tms niin sitä vettä saa olla kuivaamassa.

Mies jätti kerran sipulipurkin taakse appelsiinin, joka homehtui sinne piiloon. Kamala jälki myös puutasossa.

Itse harkitsen vahvasti vaihtamista kivitasoon. Puutaso on katselemista, ei käyttöä varten.

Jos pöydälle unohtuu appelsiineja niin pitkäksi aikaa, että ne jo homehtuu, niin on suurempiakin ongelmia. Teille ei puutaso siis käy, mutta normaaleille ihmisille kyllä, jotka eivät jätä pöydälle hedelmiä mätääntymään.

Puutaso pitää myös öljytä hyvin. Saunaan 50-60 astetta ja öljytään parafiiniöljyllä vähintään 3 kertaa. Mies

 

Patafiiniöljy. Yök. Tosi luonnontuote.

Normaalien ihmisten hedelmät mädäntyy. Sitä en tiedä, mitä mätääntyminen edes on.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei puutasoa. Ainakaan, jos tulee upotettu tiskiallas eikä tiskipöytää.

Meillä on puutaso. Onhan se kaunis joo, mutta joka ikinen kerta, kun tiskaa, pesee vihanneksia tms niin sitä vettä saa olla kuivaamassa.

Mies jätti kerran sipulipurkin taakse appelsiinin, joka homehtui sinne piiloon. Kamala jälki myös puutasossa.

Itse harkitsen vahvasti vaihtamista kivitasoon. Puutaso on katselemista, ei käyttöä varten.

Jos pöydälle unohtuu appelsiineja niin pitkäksi aikaa, että ne jo homehtuu, niin on suurempiakin ongelmia. Teille ei puutaso siis käy, mutta normaaleille ihmisille kyllä, jotka eivät jätä pöydälle hedelmiä mätääntymään.

Puutaso pitää myös öljytä hyvin. Saunaan 50-60 astetta ja öljytään parafiiniöljyllä vähintään 3 kertaa. Mies

 

En ehkä ala saunaa rakentaa keittiötason vuoksi...

Ok, mutta ei tarvitse vittuilla, jos kertoo rehellisiä ohjeita. Jos sinulla ei saunaa ole, niin ok, mutta näin ne yleensä öljytään, eli ensin lämmitetään, että puun syyt aukeavat ja ottavat öljyä paremmin vastaan. Mies

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei puutasoa. Ainakaan, jos tulee upotettu tiskiallas eikä tiskipöytää.

Meillä on puutaso. Onhan se kaunis joo, mutta joka ikinen kerta, kun tiskaa, pesee vihanneksia tms niin sitä vettä saa olla kuivaamassa.

Mies jätti kerran sipulipurkin taakse appelsiinin, joka homehtui sinne piiloon. Kamala jälki myös puutasossa.

Itse harkitsen vahvasti vaihtamista kivitasoon. Puutaso on katselemista, ei käyttöä varten.

Jos pöydälle unohtuu appelsiineja niin pitkäksi aikaa, että ne jo homehtuu, niin on suurempiakin ongelmia. Teille ei puutaso siis käy, mutta normaaleille ihmisille kyllä, jotka eivät jätä pöydälle hedelmiä mätääntymään.

Puutaso pitää myös öljytä hyvin. Saunaan 50-60 astetta ja öljytään parafiiniöljyllä vähintään 3 kertaa. Mies

 

Patafiiniöljy. Yök. Tosi luonnontuote.

Normaalien ihmisten hedelmät mädäntyy. Sitä en tiedä, mitä mätääntyminen edes on.

Parafiiniöljy ei härskiinny. Siksi sitä käytetään. Olen joskus öljynnyt myös pellava öljyllä puisia tavaroita ja ihan ok, mutta parafiiniöljy ottaa vähän paremmin kiinni. Mies

Vierailija

Meillä on puutaso ja kaksi pientä lasta. Kunnon öljyäminen vain pari kertaa vuodessa niin kestää kyllä. Välissä voi hioa jos haluaa. Kaunis on eikä ole tahroja jäänyt. Toki vedet pitää aina kuivata hyvin tiskialtaan ympäriltä mutta niinhän sitä pitää tehdä muutenkin oli taso sitten mitä tahansa materiaalia. Suosittelen puuta!

Vierailija

Laminaattia.

Puutasot pitää pitää todella kuivana ja puhtaana, vaikka miten olisi vahattu ja öljytty se imee kuitenkin värejä ja ja likaa sekunnin murto-osassa. Enkä minä saa kaikkea kaatunutta tai unohtunutta pois sekunneissa, multa menee välillä tunteja, joskus jopa päiviä... Ja esim pihviä paistaessa hellalta tulevia rasvaroiskeita ei vaan voi välttää. Meillä oli ennen puutaso ja se oli hellan viereltä lopulta ihan eri värinen kuin kauempaa...

Kivitasoissa voi olla toimivia, mutta pitää olla tarkkana. Marmori on aivan kamalaa, sekin ottaa värijälkiä todella herkästi. Vaalea graniitti samoin. TUmma graniitti just toimii, ellet sitten halkaise tasoa esim kuumalla kattilalla tai pannulla...

Vierailija

Laminaatti käytännöllisyyden vuoksi, puutaso työläs pitää kauniina, vaikka puu tietysti kauniinpi. Kivitaso paras, mutta tietysti kallis varsinkin, jos paljon tasopintaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Laminaattia.

Puutasot pitää pitää todella kuivana ja puhtaana, vaikka miten olisi vahattu ja öljytty se imee kuitenkin värejä ja ja likaa sekunnin murto-osassa. Enkä minä saa kaikkea kaatunutta tai unohtunutta pois sekunneissa, multa menee välillä tunteja, joskus jopa päiviä... Ja esim pihviä paistaessa hellalta tulevia rasvaroiskeita ei vaan voi välttää. Meillä oli ennen puutaso ja se oli hellan viereltä lopulta ihan eri värinen kuin kauempaa...

Kivitasoissa voi olla toimivia, mutta pitää olla tarkkana. Marmori on aivan kamalaa, sekin ottaa värijälkiä todella herkästi. Vaalea graniitti samoin. TUmma graniitti just toimii, ellet sitten halkaise tasoa esim kuumalla kattilalla tai pannulla...

Puutaso pitää öljytä 4 kk välein. Teittekö näin? Silloin kun huokoset ovat öljyssä, niin se ei ime väriä, vaan se kertoo siitä, että olette päästäneet puun kuivumaan. 1 öljypullo maksaa apteekissa jopa 3-4 euroa. Mies

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat