Haluan tämän tytön huulet, täydelliset

Vierailija

https://www.instagram.com/annaliinaheiskanen/
.
Tässä vielä pari hyvää esimerkkikuvaa
https://www.instagram.com/p/9y7TYfI8Mw/
https://www.instagram.com/p/9oC4XnI8I1/
.
Harmi että minä en saisi omistani tuollaisia ilman operaatioita :(

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Sun pitää kans opetella suipistelemaan suuta tolleen että on vähän huulet raollaan ja pikkasen törröllään muttei ihan täyttä duckfacea.

Vierailija

Huoh. Nuohan on tehty sillä uudella meikkaustavalla: rajaukset huulten ulkopuolelle ja täytetään huulipunalla. Eli maalataan huulten yli. Meikittömissä kuvissa näkyy totuus vähän paremmin.

Vierailija

Noi näyttää ihan pieniltä kakkapökäleiltä tossa kuvassa missä on ruskeaa huulipunaa(oi miksi?). Musta tuollaiset näyttää hyvältä vain mahdollisimman vähän meikattuna, jos on siis luonnostaan noin muhkeat huulet. Veikkaan kuitenkin, että noihin on saatettu pistää jotain ja varmasti rajaa pikkuisen yli.

Vierailija

No ei oo täydelliset, ylähuuli näyttää jotenkin täytetyltä. Parempi on aavistuksen kapeampi jossa on jotain muutakin muotoa kuin pyöreyttä.

Vierailija

No tuota... aika kamalat, vaikkeivät näytäkään stereotyyppisiltä täytetyiltä huulilta. Alahuuli tuollainen kaksiosainen makkara. Ja nuo hitusen pilkottavat etuhampaat luovat vain jyrsijäfiiliksen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mää haluaisin Monacon prinsessa Charlotte casiraghin huulet.

Oi, hänellä on ihanat pusuhuulet. Luonnolliset sellaiset.

Vierailija

Tämä järkyttävien törröhuulten ihannointi tulee olemaan niitä juttuja, jotka leimaavat 2010-luvun tyyliä tulevaisuudessa. Varmaan joskus 2030-luvulla pidetään jo teemabileitä, joita varten vedetään huulten rajaus kilometrikaupalla yli ja laitetaan ripset niin että osuvat otsaan. Sitten otetaan duck face selfieitä ironisesti. #nomakeup #nofilter

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat