Pidänkö samanlaisista miehistä vai pitävätkö monet miehet näistä jutuista?

Vierailija

Mun ex piti pelaamisesta (tietokoneella, x-boxilla ym.) ja hänen suosikkielokuviaan olivat Conan barbaari ja Blues Brothers.

Sitten tuli ero, meni pari vuotta, nyt tutustuin uuteen mieheen, jonka kanssa seurustelen. Hän pitää myös pelaamisesta, ja hänellä on nuo samat suosikkielokuvat. Molemmille Blues Brothers on tärkeä hyvän mielen elokuva.

Lisäksi vielä molemmat nauravat Kummeli-sketseille ja tykkäävät esim. historiasta.

Pidänkö siis samantyyppisistä miehistä vai ovatko edelliset asioita, jotka miellyttävät tiettyä miesryhmää joka tapauksessa?:)

Kommentit (10)

Vierailija

Conanista en ikinä oo välittänyt. Blues Brothers on loistava. Sotahistoria on mielenkiintoista, Kummeli-sketsit on liian typeriä. Enpä tiedä. Ehkä ne miehetkin on yksilöitä.

Vierailija

Iha salee on muute samallaine mies maku ap llla jos kaks poikaystävää kummatki tykkää samoist leffoist ja pelaa !! Kyyl !! Hyvä nut asia selvis nii sä voit relaa ap !!

Vierailija

Riippuu älykkyystasosta. Älykkäät pelaa katkoa, lautapelejä (monopoli yms.) tai koneella stratekia pelejä. Tyhmimmät jotain mätkintää ja matopelejä, kuitenkin vain yhtä nimeltä tunnettua. Yleensä samalla tasolla olevat kiinnostaa,(nainen hakee itseään korkeammalta) niin sattuuhan ne kiinnostuksen kohteet olemaan samoja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat