ENGLANTI OSAAVA voitko suomentaa tämän?

Vierailija

yeseo should be making more verbalizations/vocalizations at this point. at her age, (going on 1.5 yrs), yerin was very vocal and babbly. not making a whole lot of sense mind you, but at least there was a normal amount of vocalization there, which indicated ongoing language acquisition. yeseo can now say a few words apparently, but from these videos she seldom spontaneously babbles or mimicks parents' vocalizations, which at this point in her development she should be doing plenty of. bobaeparents should keep an eye on that. 

Kommentit (5)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Yeseon kielellinen kehitys o hänen mielestään jäljessä

Kiitos! Olisi ollut mukava saada koko teksti suomeksi mutta tämäkin riitti. Ehkä joku muu jaksaa kääntää kokonaan? Ap

Vierailija

Yeseon pitäisi tässä iässä tapailla äänteitä ja sanallista ilmaisua enemmän. Samassa iässä puolitoistavuotiaana Yerin käytti ääntään ja höpötteli kovasti. Ei puheesta tolkkua saanut, mutta ääntelyä oli normaali määrä, mikä oli merkki jatkuvasta kielen oppimisesta. Yeseo osaa ilmeisesti sanoa muutaman sanan, mutta videoilla hän harvoin spontaanisti höpöttää tai jäljittelee vanhempiensa ääntelyä, mitä hänen tulisi tehdä runsaastikin tässä kehitysvaiheessa. Vanhempien tulisi tarkkailla tilannetta.

autoin siua

yeseo pitäisi tehdä enemmän verbalizations / ääntely tässä vaiheessa. ikäisekseen, (meneillään 1,5 v), yerin oli hyvin äänekkäästi ja babbly. ei tee koko paljon järkeä huomatkaa, mutta ainakin siellä oli normaali määrä ääntely siellä, mikä osoitti jatkuva kielen oppimisen. yeseo voi nyt sanoa muutaman sanan ilmeisesti, mutta näitä videoita hän harvoin spontaanisti babbles tai matkii vanhempien ääntely, joka tässä vaiheessa hänen kehittämisessä hän pitäisi tehdä paljon. Boba vanhempien pitäisi pitää silmällä että.

kiitä myöhemmin :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat