Autoritaarinen kasvatus on peestä.

Vierailija

Mitä mieltä?

Kommentit (2)

Vierailija

Riippuu siitä, mitä autoritaarisella kasvatuksella tarkoitetaan.

Minusta oma kasvatukseni oli oikein hyvä: kaikesta sai puhua ja esittää mielipiteensä, mutta vanhemmat olivat ne, joiden päätösten mukaan edettiin ja joilla todella oli se viimeinen sana. Lapset eivät edes yrittäneet kiristää vanhempiaan tai - kuten naapuriketjussa aikuisetkin näkyvät pitävän oikeutettuna - vaatia, että jos heidän toimiaan rajoitetaan, vanhempien pitäisi rajoittaa samassa määrin omiaan.

Valtakunnassa on lait ja auktoriteetit järjestyksen vuoksi, samoin pitää olla perheessä.

Vierailija

No, missä nyt ovat ne kymmenet kirjoittajat, joiden mielestä vanhempien velvollisuus on olla lasten viihdetuotantoautomaatteina ja lasten toimia rajoittavien vanhempien pitäisi vastavuoroisesti ja oikeudenmukaisesti rajoittaa omiaan:

"Minusta on oikein, että lapsi vaaditaan olemaan ilman yhteyttä kavereihin koko joulunajan. AP on onneksi valmis järjestämään niin, että jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä, että hän on lasten käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ja varmistaa, että kaikilla asiat ovat hyvin. Tulee olemaan lievästi sanoen raskasta 4 vrk ajan olla aidosti läsnä lapsilleen, joilta itse vaatii yhteyden katkaisemista sosiaaliseen elämään.

Ap luopuu myös 4 vrk ajaksi kaikesta yhteydenpidosta ulkomaailmaan, ei mitään soitteluja isovanhemmille jouluntoivotuksineen, ei kyläilyjä."

http://www.vauva.fi/keskustelu/2454881/olisiko_julmaa_pyytaa_lapsia_jatt...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat