Apuja! Kissanpennun ottaminen mukaan matkalle

Vierailija

Olisin lähdössä lähiaikoina käymään toisessa kaupungissa tuttuni luona (automatka), matka kestää noin 6h edestakas ja kokopäivähän siinä menisi. Mietin, olisko hyvä idea ottaa noin 4kk vanha kissanpentu mukaan, kuljetuskopassa joutuisi olemaan ja määränpäässä pääsisi tutkimaan paikkoja. Kissa on luonteeltaan aika rohkea, ei mau'u auton kyydissä, eikä ole tapana tehdä tarpeita muualle kuin laatikkoon. Maha tosin saattaa mennä sekaisin helposti, ollut kotona 2viikkoa nyt ja muutto ollut tässä viimeaikoina. Mitä mieltä olette, olisiko tuollainen päivän reissu kissalle liikaa stressiä, onko kokemusta?

Kommentit (7)

Vierailija

No nhan se väksinkin kova stressi kissalle, jos vasta on muuttanut. Anna hyvä ihminen kissan ensin sopeutua uuteen ympäristöönsä, ellet sitten väkisin halua tehdä siitä stressikissaa pissaongelmineen.

Miksi sinun ylipäätään pitäisi ottaa se mukaan? KParemmin kissa mielestäni kestää olla yksi päivän kuin tuollaisen reissun vieraaseen paikkaan.

Vierailija

Kissa kiintyy paikkoihin ei ihmisiin. Pärjää paremmin omalla alueellan ilman omistajaa kuin omistajan mukan ilman omaa aluettaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kissa kiintyy paikkoihin ei ihmisiin. Pärjää paremmin omalla alueellan ilman omistajaa kuin omistajan mukan ilman omaa aluettaan.

totta muuten, paitsi ensimmäinen väite eli "kissa kiintyy paikkoihin ei ihmisiin". Hölynpölyä, kissst kiintyvät ihmiseen siinä missä koiratkin.

Aloiittaja

Vierailija kirjoitti:
Ai kamala miten itsekäs omistaja, käy sääliksi kissaa. Kissa ei ole mikään lelu!!!

Ota huomioon, että esitim vain kysymyksen, en, sanonut että olen jo päättänyt ottaa kissan mukaani. En ole itsekäs omistaja. Eikä se kerro jo vastuullisuudesta, että ensinnäkin päätin ottaa selvää, kannattaako kissan mukaan ottaminen, enkä suinpäin raahannut sitä mukaani välittämättä?:) En ollut varma, joten päätin kysyä. Kiitos kuitenkin vastauksesta, selvästi itse varmasti olet vastuullinen omistaja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat