Miksi tupakoitsijoita paheksutaan

Vierailija

Tupakoitsijoista on suuri hyöty yhteiskunnalle. Valtio saa paljon verorahoja tupakasta. Tupakoitsijat kuolevat nuorempina joten eivät kerkeä myöskään kuluttamaan julkisia terveydenhoitopalveluja niin paljon kun tupakoimattomat. Myöskin eläkkeissä säästetään paljon. Moni tupakoitsija kuolee jo alle 65 vuotiaana joten he eivät pääse elävänä eläkkeelle. Rahaa siis säästetään ja paljon kiitos tupakoitsijoiden. Miksi siis tupakoitsijoita paheksutaan?

Kommentit (5)

Vierailija

Ne haisevat pahalle ja todella kuluttavat terveyspalveluita enemmän kuin tupakoimattomat ihmiset koko elinaikanaan jo ennen kuolemaansa.

Vierailija

Tupakoitsijat pakottavat kanssaihmisensä passiivisiksi tupakoitsijoiksi eli myrkyttävät itsensä ohella koko lähipiirinsä ja naapurit siinä sivussa. Eli narsistisia persoonallisuuksia kaikki tupakoitsijat kun välittävät vain omien mielihalujensa tyydyttämisestä.

Vierailija

Enemmän katson nenänvartta pitkin ihmisiä, jotka dokaa urakalla. Miettikääpä paljonko se maksaa, kun kännissä Pena pieksee kuoliaaksi lähi snägärillä toisen paskiaisen. Tai Mara 20€ takia tuikkaa Tumppia vatsaan. Perus suomalaisen tekemä tappo siis. Sun muut kaikki mitä känniläiset paskoo. Alkoholi laittomaksi. Pahin päihde kaikista

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat