Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten naisen tulisi liikkua seksin aikana?

Vierailija

Niin. Esim kun mies on päällä niin nainen voi tietysti hyväillä vaikka miehen kasvoja/hiuksia/yläkroppaa. Mutta mitä muuta?

Kommentit (3)

Vierailija

Kasvojen ja hiusten hyväily tuntuu epämiellyttävältä. Jokainen on vastuussa omasta nautinnostaan ja sen näyttäminen tuottaa nautintoa myös toiselle osapuolelle. Kertaakaan ensimmäinen kerta ei ole jäänyt viimeiseksi. Tai edes ensimmäiseksi.

Vierailija

Ihan sillä lailla, kun itsestä tuntuu hyvältä. Luonto on meitä vuosimiljoonien saatossa muokannut niin, että voidaan luottaa vaistoihin.

Vanha setä
Seuraa 
Liittynyt9.1.2015

Tuo kysymys on aiheellinen vain jos nainen tekee seksiä työkseen tai on muuten liikkeelä vain mieshen mieliksi.
Tavallisen yhdynnän suhteen kysymys ei ole mitenkään aiheellinen. Nainen liikkuu yhdynnän aikana juuri niinkuin hyvältä tuntuu.
Minullekkin joku nainen on tuon kysyksen esittänyt. Vastasin että kun olet selvittänyt itsellesi että haluat tämän miehen kanssa yhdyntää ja ehkäisy/suojautuminen on kunnossa, niin silloin voit sammuttaa valot ajattelun kammarista ja siirtää ohjauksen suoraan alavartalollesi.

No tietysti parisuhteessa tulee ainna niitäkin asioita ilmi, että toinen tykkää tuosta ja tästä. Voihan niitäkin ottaa huomioon, mutta kyllä hallitsevana on oma nautinto jasen näyttäminen että se nautinto kumpuaa juuri kumppanista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat