Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Anarkisti lapsi. Eikö asialle voi mitään?

Maria890

Minun 16 vuotias poikani on kasarityyppiä. Musiikki maku on punk, samoin vaatteet ja hiuksetkin. Sen minä vielä siedän, mutta poika on myös anarkisti. Olo on kurja kun pojan takin selässä paistaa anarkisti merkki ja muutenkin tunnen itseni epäonnistuneeksi. Miksi poika vastustaa valtiota? Pitäisikö ottaa tämä asia puheeksi? Ei ole mukavaa kun käsivarret ovat täynnä tussattuja symboleja ja sanoja.. Kellään muulla kokemusta? voinko tehdä asialle jotain?

Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

Ei siinä ehkä voi kuin jutella asiasta, kysyä, miten hän on asian ajatellut, miksi pitää itseään anarkistina ja mitä ovat ne asiat, joita hän vastustaa. Ja tietääkö edes, mitä ne symbolit tarkoittavat - vaikka näillä sanoilla sitä ei tietrnkään kannata häneltä kysyä. Mutta mitä ovat ne konkreettiset asiat, joita hän vastustaa. Asevelvollisuus? Oppivelvollisuus? Verojen maksaminen? Tapa, jolla demokratiaa toteutetaan? Vaalijärjestelmä?

Vierailija

Anna vain pojan aate olla aate. Mutta voit kyllä pyytää häntä pukeutumaan siten, ettei se anarkismi paistaisi joka puolelle. Voit myös jutella jos on aivan pakko, mutta mielestäni anarkia ja vapaus on hieno aate.

Vierailija

Ajiaa että punkkari :D Ne on kyllä vähän tommosia kapinallisia. Anna sen vaa olla. Sitä ei saa stopattuu, se on jo nähty.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat