Pystyisittekö saunomaan (alasti) sellaisen henkilön kanssa jolta on koko selkä ja kyljet palaneet tulipalossa?

Vierailija

Jälkeenpäin toki korjailtu mutta ei se asiaa muuta. Arpi luokkaa

http://nd.otroka.com/img/i836.jpg mutta koko selän kokoinen, kylkiin ulottuen.

Eli ennen oli punainen ja möykkyinen (oikeanpuoleinen kuva), nyt vuosien jälkeen vaalentunut ja tasoittunut paljon (vas.kuva)

Olisi tiedossa ystävien pikkujoulut ja ystävät tästä arvesta tietävät, mutta paikalla on 3-4 sellaistakin joita en ole koskaan nähnytkään.

Haluaisin saunoa mutta jotkut saunavuorot aiheuttaisivat varmaan ihmettelyä, heillä on ihan oma sauna. Jos laitan kokouimapuvun niin varmasti ihmetellään miksi, kun naisten kesken ollaan. En halua että kukaan saa mitään traumoja. Mitä tekisitte tilanteessani?

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Olen saunassa ilman silmälaseja, en edes näkisi tuota. Vähän sama juttu kuin tuttuni kanssa. Häneltä on leikattu aivokasvain kahdesti, mutta en ole ikinä nähnyt niitä arpia ennen kuin vähän vähemmän tuttu alkoi kauhistella, että mikä sinulla on tuossa otsalla. Niinpä, arpihan se siinä. En ole 15 vuoteen sitä tajunnut tuijottaa.

Vierailija

Minä en pysty saunomaan alasti kenenkään kanssa, paitsi aviomieheni, mutta kenenkään toisen arvet eivät haittaisi vähääkään, ainoastaan oma ulkonäköni. (Minulla ei siis ole paloarpia, vaan laihtumisen jäljiltä löysää nahkaa, jota en halua kenenkään näkevän.) Luulen että omat arpesi ovat itsellesi suurempi ongelma kuin kenellekään muulle.

Vierailija

Viime juhannuksena meni sauna pieleen kun yksi nainen ryntäsi arpeni nähtyään oksentamaan (uskokaa tai älkää) Siksi vähän epäröin. Kaikki paikalle tulevat ovat nyt suunnilleen kolmekymppisiä naisia.

Ap

Vierailija

Ei uimapuvussa saunaan. Ihan normaalisti kiedotaan pyyhe ympärille ja istuksitaan löylyissä. Mistä tämä älytön bikinien ja uikkareiden veto päälle onkin päässyt pesiytymään?

Vierailija

Tilanteessasi saunoisin kaikessa rauhassa. Tuskin saunaseurasi niin moukkamainen on, että tuijottaa ja kauhistelee (jos on, niin älä juhli sellaisten kanssa, oli palovammoja tai ei). Jos joku katsoo tai kysyy, sanot vain, että olet ollut tulipalossa. 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat