Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Joko te ymmärrätte miksi Usan poliisit joutuvat käyttämään asetta?

Vierailija

Suomen poliisikin pelkää mennä vastaanottokeskukseen laittamaan riehuvia aggressiivisia kehitysmaalaisia kuriin.

Kommentit (4)

Vierailija

Joskus, mutta kyllä usan poliisikin voisi odottaa muutaman sekunnin ennen kun ampuu aseettomia kymmenien metrien päästä :)

traskausfetissimies
Seuraa 
Liittynyt9.1.2015

murhamies kirjoitti:
traskausfetissimies kirjoitti:
Mites se meme menikään "17 laukausta selkään - itsepuolustusta"  :D

 

Henkisesti sairas ihminen? Poliisikin voi sairastua...mites se homomies, joka halusi munansa leikattavan pois ja syötävän? Onko kaikki homot sairaita..

Ilman muuta. Siis voi sairastua. 

Yleisesti sanoisin kuitenkin, että esim. Suomessa poliisien koulutus on parempaa kuin Amerikassa ja seula tiukempi. Täällä kyseessä on edelleen jokseenkin arvostettu ammatti kun taas Amerikassa virkaveljillä on hiukan sellainen muropakettimiehen maine. Kun ei muuta osata, mennään armeijaan tai ryhdytään poliisiksi. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Joskus, mutta kyllä usan poliisikin voisi odottaa muutaman sekunnin ennen kun ampuu aseettomia kymmenien metrien päästä :)

Niin, isosta maasta varmaan löytyy aina joku yksittäistapaus, jolla voi tehdä propagandaa. USAssa on vaan ihan erilailla aseita kuin täällä ja tietyillä ihmisillä käyttökynnys suht alhanen. Siellä on tapettu tällä vuosikymmenellä 100-200 poliisia joka vuosi. Ton päälle tulee sitten haavottuneet. Lisäksi tietyt kaupungit siellä on melkosen väkivaltasia paikkoja. Esim Chicagossa normi kouluampuminen ei edes näkyisi tilastoissa päiväkohtasena piikkinä. Siellä myös otetaan poliisien työturvallisuus vakavammin kuin täällä. Seisot puukon kanssa noin 5 metrin päässä poliiseista, niin sua ammutaan niin kauan kuin seisot jaloillasi. Ja tohon on vielä hyvät syytkin. 

Ja muistakaa, että se on Eurooppa se aseenkäytön kummajainen maailmassa, ei USA.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat