Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

No miehet, Annanko hänelle?

Vierailija

Jos tämä varattu keski-ikäinen mies ehdottaa seksiä niin miten ilmaisen suostumukseni sillä haluan sitä. Olen ollut vain yhden miehen kanssa aviomieheni. Tämä uusi tuttavuus ilmestyi yhtäkkiä elämääni. Miten ihmeessä tiedän onko hän tosissaan kun ei ihan suoraan ole ilmaissut mutta kyllähän jotakin käsitän hänen katseesta ja hymystä. En haluaisi nolata kumpaakaan.

Kommentit (4)

Haaveileva M44

Itselläni ehkä samantapainen tilanne toiselta puolelta katsottuna - nuorempi naiskollega, jonka silmiin meinaa hukkua, mutta jolla vaikuttaa olevan hiukan tiukka asenne pettämiseen, jota kunnioitan. Kuitenkin katseet tuntuvat kohtaavat enemmän kuin usein. (Voi toki olla niinkin että pervo keski-ikäinen kehäraakki vain kuvittelee... käännän katseeni pois...)
Omaa aloittettomuuttani selittää ikäeron lisäksi se, että tajuan että pahimmillaan keski-ikäinen ja perheellinen mies voi olla täyttä myrkkyä perheenperustamisiässä olevalle naiselle, joten en tiedä mitä pitäisi tehdä. Paremmin tutustuminen nyt ainakin voisi varmaan auttaa asiaa
katseiden ja hymyjen lisäksi...

Vaimon kanssa suhteessa on jo eroamisen harkintaa aiheuttanutta reilua säröä, jos ei olisi, katseet tuskin kohtasivat niin usein jonkun muun kanssa.
Kun tietäisikin etukäteen mistä olisi kyse, kertaseksistä, salasuhteesta, erosta... Panosta ei ole edes kokemusta, kun on aina ollut tunnetta mukana. Oma moraali antaisi suoralta kädeltä myöten eron ja suhteen. Salasuhteen voisi juuri ja juuri hyväksyä sen aikaa että molemmat tajuavat mistä on kyse ja päätettäisiin mitä tehdään.
Nuoren naisen roikottaminen
salarakkaana olisi väärin puhumattakaan jatkuvasta puolison selän takana toimimisesta.

Jos olisin impulsiivisempi tai muuten ns. pelimies, ei olisi ongelmia. Panot olisi pantu ja suu korvissa, mutta kun on taipumusta ihastua, rakastua ja välittää ihmisistä. Vaikeaa.

Summa summarum ap:lle - katso silmiin, hymyile, tutustu. Ehkä liikaa ajatteleva herrasmies katoaa hetkeksi ja asiat rullaavat painollaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat