Naapurin vauva itkee iltaisin

Vierailija

Kerrostalossa yläkerran naapurista kuuluu kovaa vauvan itkua usein iltaisin tähän aikaan, tälläkin hetkellä. Onko tuntematonta naapuria mitenkään mahdollista auttaa? Laitanko lapun ilmoitustaululle, koputanko oveen? Vai suuttuukohan naapuri tunkeilusta? Omalla lapsellani oli koliikki joten tiedän kuinka rankkaa se on. Joka kerta kun kuulen vauvan itkun haluaisin niin kovasti auttaa :(

Kommentit (1)

Vierailija

Jos oot meidän naapuri, niin saa kyllä tulla vaikka päiväsaikaan (tai alkuillasta) tuomaan pullapitkon ja onnittelemaan vauvasta ja samalla kysellä miten menee. :) Meillä oli edellinen lapsi kova allerginen huutaja, mutta tämä nuorempi lapsi huutaa "normaalit iltaitkut" iltakuuden ja -yhdentoista välillä. Ei siis yleensä vedä tuota putkeen huudolla, mutta onpahan normaalia itkuisempi ja huutaa keuhkoja tyhjäksi. Joku toinen varmaan nimeäisi jo koliikiksi, mutta meistä tämä on aika armeliasta, kun tosiaan se vanhempi lapsi huusi yötä päivää lähes vuoden verran, eikä mikään auttanut. Iltaitkuun ei meillä mm. tästä syystä juurikaan hermostuta, jaksetaan kokeilla konsteja ja kuunnella, eikä mene omat hermot, eikä varmasti mitkään ylimääräiset kädet saisi lasta hiljenemään.

Ensi alkuun meillä toki iski ahdistus kun oli se edellinen huutoputki tuoreessa muistissa, mutta nyt ollaan havaittu että vauvalla ei ole mitään hätää ja menee normaalin piikkiin. Illalla valvoo enemmän, tankkaa maitoa vähän väliä, torkahtelee pätkiä, herää taas syömään jne. ja joka välissä vähän huudattaa, eli kyllä eroaa normaalista rytmistä, missä nukkuu tuntitolkulla, herää huutaen syömään ja hiljenee sillä sekunnilla kun ruoka osuu huuleen. Notta ainakaan meidän huushollissa ei ole hätä, vaikka iltaisin kuuluu itkua ja ennemmin itse olen miettinyt, että pitääkö soittaa naapurin ovikelloa pullapitkon kanssa ja käydä pahoittelemassa tilannetta. :) Eihän se kyllä vauvaperhettä haittaa, jos tietää että naapurissa asuu mukava tyyppi ja ymmärretään huutoa ja tarvittaessa saa vaikka apua. Jos ei ole ihan vastasyntynyt esikoinen, niin ehkä saa jopa viedä vauvan vaunuissa iltakävelylle tms., tarjoa ihmeessä. :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat