Miksi laihuutta on hyväksyttävää kauhistella suureen ääneen?

Vierailija

Sukulaisten luona saa poikkeuksetta kuulla miten heiveröinen on ja pitäis syödä pullaa. Raivostuttavaa tämä tämmöinen.

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Sama. Rutkasti ylipainoisen anoppini lempiohjelmanumero on joka ikisessä tilaisuudessa,missä ollaan samaan aikaan, alkaa kovaan ääneen päivitellä painoani. Suurin pettymys hänelle oli, kun en lihonut edes lasten jälkeen kuten hän.

Vierailija

Minusta on ala-arvoista arvostella oli sitten laiha, lihava, iso nenäinen, lyhyt tai pitkä! Eli olkoon ihminen millainen hyvänsä, ei tarvitse katsoa tai arvostella, luo vain ahdistusta. Jokainen kukkanen on arvostuksen arvoinen!

Vierailija

Ovat kateellisia ja katkeria :) Kannattaa vaan nauraa niille päin naamaa, yleensä hämmentyvät kun huomaavat, etteivät saaneet sua suuttumaan.
 

Vierailija

En tiedä mistä on tullut tämä käsitys, että toisten ulkonäköä voi kommentoida. Ei voi, ellei halua ilmoittautua täydeksi mäntiksi. Ennen vanhaan tämä opetettiin kaikille jo lapsena.

Älkää arvioiko kenenkään ulkonäköä, kiitos!

Vierailija

Eipä lihavalle koskaan sanota: olepa, läski söisit vähemmän.

Minä hoikkana ihmisenä olen elämäni saanut kuulla laihuudesta ja tuhat neuvoa enemmänsyömisestä.

Hoikkuudesta huolimatta olen ollut aina terve ja koskaan en ole laihduttanut. Nyt 59 v

Vierailija

Koska luisevat naiset ovat aika surullinen näky. Totta kai omasta mielestään hottiksia. Naisess täytyy olla hieman pyöreyttä ja pehmeyttä. Luisevat naiset ovat poikamaisia. Mutta kukin tyylillään.

Vierailija

Ihmettelen itsekin. Perheeltä kuulee toisinaan päivittelyä laihuudesta, mutta kukaan ei koskaan sano sanaakaan ylipainoiselle veljelleni. Poikaystäväni kehottaa minua jatkuvasti syömään enemmän ja lihottamaan. Jos olisin ylipainoinen, tuskin se jatkuvasti muistuttaisi laihduttamisesta ja vähemmän syömisestä. Läheiset tietty sanovat hyvää tahtoa tai huolissaan, mutta ei lihaville saa sanoa samalla tapaa. Jostain syystä niiden tunteisiin suhtaudutaan varovaisemmin.

Vierailija

Ainahan on ollut soveliaampaa kommentoida ihailtuja ominaisuuksia kuin ei-toivottuja. Ja koska lihavat luulevat, että muut joutuvat tekemään hirveästi töitä laihuuden eteen he eivät voi ymmärtää, että joku voisi olla laiha tahtomattaan.

Vierailija

Joidenkin mielestä laihuus on liian ihailtua ja laiheliinit elävät pumpulissa, joten kokevat velvollisuudekseen hieman "näpäyttää" ja luulevat laukovansa jotenkin uniikkeja kommentteja... Ihan tiedoksi, kyllä ne "tuulennussimat pulkannarut" on jo kuultu moneen otteeseen mitä erilaisemmissa tilanteissa.

Tietenkin on myös ihmisiä, jotka eivät vain osaa sanoa omaa mielipidettään ilman, että samalla sivulauseessa lyttäävät jonkun toisen. Esimerkkinä miehet, jotka yrittävät olla ritarillisia pulleammille naisille, "Kyllä naisessa pitää olla jotain mistä ottaa kii! Luut on koirille" jne... Ja sitten ihaillaan ja punastellaan.

Kateuttakin on toki olemassa, mutta usein loistaa ihan vain tyhmyys tai tilannetajuttomuus.

Vierailija

Entisaikaan vain köyhät oli laihoja, se oli noloa. Lihavuutta ihannoitiin. Miksi ja miten ne mummelit muuttais ihanteitaan ja opittuja tapojaan?

Sun täytyy nyt ymmärtää se, että olet "ensimmäisen sukupolven muuttuja", eli joudut kohtaamaan ennakkoluulot. Sitten meidän lapsilla tai lapsenlapsilla on helpompaa olla laihoja, silloin se on muuttunut normaaliksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat