Heikko koulumenestys alakoulussa

Missä vika?

Onko ihan normaalia, että nelosluokalla saadaan hylättyjä kokeista? Poikani luokalla on ihan tavallista, että reilu viidesosa oppilaista saa 4-5 kokeista, asteikko 4-10. Mietin, onko lapsilla poikkeavan paljon oppimisvaikeuksia, opetuksessa häikkää vai kokeet liian vaikeita? Läpipääsyyn pitää osata 50% eli sillä saa arvosanan 5. Muistelisin, että peruskoulussa sai aikanaan vitosen, jos sai 30% oikein. Onko nykyään koulu vaativampaa kuin ennen?

Kommentit (5)

Vierailija

Saavat joo. Opelta tulee tietoa ettei koe mennyt ihan putkeen ja että viidennes oppilaista uusii kokeen. Tukiopetusta järjestetään paljon. Oma lapsi pärjää ihan ok, saa kasia yleensä. Ihmetyttää, onko tässä jotain vialla vai tätäkö on nykyään koulunkäynti?

Ap

Vierailija

Missä slummissa lapsesi oikein opiskelee!? En haluaisi lapseni joutuvan tuollaiseen seuraan. Parempi, että saa opiskella motivoituneessa ja eteenpäin pyrkivässä seurassa.

Vierailija

Ei ole normaalia! Ei kuuluisi nelosilla olla mitään uusintoja. Jotain vikaa tuossa on. Itse olen tehnyt niin, että jos vaikka matikan kokeessa 28 pistettä on maksimi, 26 on 9 1/2.
22 on 8 1/2.
18 on 7 1/2.
16 on 7.
14 on 6 1/2. Eikä mitään hylättyjä kenellekään. Niin paljon tukaria ennen koetta, että kaikki pääsee läpi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat