Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suomi-missi Miss Maailma -kisoissa pilailupuodista ostetulla asulla

Vierailija

Niin sitä maailmalla menestytään..joo ei.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1448947516494.html

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Onhan siellä ollut vaikka mnkälaista hedelmäkoria päässä ja liehuketta ja retaletta.

Tuskin tuo nyt mauttomjnkaan edes on.Sitä en tiedä mitä lapissa ajattelevat.

Vierailija

Ei ne menesty vaikka alastomina pyllistelis. Mautonta. Ja mä ehdin jo luulla, että tuo Miller olis näiden sieppien ja särkkien jälkeen vaihteeksi joku järkevämpi missi :(

Mikä tahansa julkisuus näköjään käy...

Vierailija

Hyvältähän tuo näyttää. Saamelaiset ruikuttaa aina vaikka niille yritettäis lappaa lapiolla rahaa. Eihän tuonne Lappiin uskalla matkustaa kun joka asia on loukkaus heitä kohtaan.

Vierailija

Tässä näetään että missiorganisaatiota ei kiinnosta panostaa yhtään kisaan. Missi laitetaan itse ostamaan pukunsa tai saa ostaa ilmeisesti pukuunsa. Rahaakaan ei ilmeisesti saa riittävästi, koska noin edullinen on hankittu. Todellisuudessa missillä pitäisi olla palkattu avustaja kuten suunnittelija tai joku toinen henkilö, joka avustaa puvun hankkimisessa ja korjaamisessa mittojen mukaiseksi. Tavallisesti kyseessä on kalliimmat mittatilausvermeet.

Vierailija

En voi ymmärtää. Miksei edes sen vertaa arvosteta kansallispukuja, että vaivauduttaisiin a) hankkimaan oikea puku, b) hankkimaan tarvittaessa lupa oikean puvun käyttöön, c) asustamaan puku oikein.

Vierailija

Mielestäni ihan hyvä yritys myydä Suomea, suomalaisuutta ja kulttuuriperimää jos olisi ehkä hieman enemmän ehkä panostettu puvun toteuttamiseen.
En muutenkaan ymmärrä miksi suomalaiset tuntuvat häpeävän maataan, kulttuuriaan ja tapojaan, kaikki Suomeen viittaava koetaan nolona ja "mitä nekin meistä ajattelee". Mielestäni Suomi on kaunis maa, jolla on hieno kulttuuri ja historia.

T: ei-suomalainen

Vierailija

Harvemmin aidolla puvulla menestyy, mutta olisivat voineet tehdä aidosta puvusta seksikkäämmän ja laadukkaamman modernin version kisoja varten. Ei ole yhtään kyllä panostettu asiaan mikä tietenkään ei ole missin vika.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No voi herran jestas. Kateus puhuu?

No herranjestas, keksi nyt sinäkin VAIHTEEKSI jotain muuta!!!

(Esim: "Nuo hampaattomat pultsarit sais kyllä lähtee meidän kulmilta litomaan"

Kateutta? KYLLÄ! niin kade couperosaiholle, mädäntyneille ikenille, paskanhajulle, asunnottomuudelle ja koko paketille! Just!)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No voi herran jestas. Kateus puhuu?

Totta munassa, kateushan se puhuu ;D

Upea nainen, mieletön kroppa, kaunis kaunis, mutta puku on paha, pilailukaupan rätti, siis hirvittävä. Kateellinen voi olla naiselle, ei puvulle, josta nyt siis kyse! Ymmärrätkö?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat