Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ammattitaidon ja osaamisen kartoitus

Vierailija

Pukkaa tämmöistä kurssia. Kesto näköjään pari viikkoa.

Ansiosidonnaiset käytetty. Työmarkkinatuella yli 300 päivää.Tässä syy miksi minut on "valittu" hakemaan kurssille.

Onko hyvä ja kehittävä kurssi. Onko kurssille pakko mennä ja menettääkö jotain etuja jos ei mene.
?

Kommentit (4)

Vierailija

Ei ole pakko mennä, mutta menettää etuja jollei mene (työmarkkiatuen 3 kuukauden karenssin ajaksi ja toimeentulotuessa tulee vähennyksiä).

Hyödyllisyys ja kehittävyys riippuu itsestäsi. Voit käydä kurssia niin, että menet sinne joka päivä, istut ja vi**uunnut pääsisisällä, etkä taatusti kehity yhtään. Tai sitten voit mennä sillä ajatuksella, että vaikka siellä puhuttaisiin ihan höpöjä ja leikittäisiin turhia piirileikkejä, osallistut avoimin mielin siltä varalta, että jossain olisi se joku tiedonmurunen, joka auttaa sua löytämään uuden positiivisen suunnan työelämällesi: uudenlaisen tavan hakea töitä, erilaisia töitä, erilaisia koulutuksia tai sitten jotain ihan muuta. Tai ainakin siinä kuluu aika ihan mukavasti ja on kiva nähdä uusia ihmisiä. TÄllä keinolla todennäköisesti kehityt, koska muutos kehittää aina, jos sen antaa kehittää.

Vierailija

Onko tämä nyt sitten kumminkin samanlainen valtio kuin Pohjois-Korea.  

Jos tämä olisi rehellisellä pohjalla ja avointa niin vaikkapa hakulomakkeen kääntöpuolella olis tiedot siitä että menettää etuja jos ei hae kurssille.

Näköjään Stubb ei ole ainut joka tuo julki muunneltua totuutta.

Markkinoitiinhan esim telkkarilupia aikoinaan niin että "uhkakuvat" oli mukana kuvioissa, joten en näe syytä että miksi tämä ei olisi näkyvillä myös tässä hakulomakkeessa.

Hakulomakkeessa annetaan valheellinen kuva  vapaaehtoisuudesta.

ap.

Vierailija

Melkoista tuubaa. Eli on siis joku pakko"kurssi". Itse odottelen että koska keksivät minut tuollaiselle laittaa. Osaamisvajetta minulla ei ole, ammattia en ole vaihtamassa. Kompastuskiveksi muodostuu se, että pääkaupunkiseudulla kukaan ei palkkaa IT-gurua. Maksavia asiakkaitakaan ei ole, joten konsultointiakaan ei kykene harjoittamaan. Mene tässä nyt sitten vielä haaskaamaan aikaa jollekin pilipalikurssille, joka ei takuulla tuo mitään uusia näkökohtia omaan kehittymiseeni.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat