Vierailija

Nykyisin eletään täysin rappioituneessa maailmassa, jossa kaikenlaiset beibet ja pelimiehet panee toisiaan kuin eläimet eläintarhassa. Siinä ei ole mitään arvokasta tai hyväksyttävää.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nykyään, joopa joo, kyllä niitä on kautta aikojen harrastettu. Itellä tosin melkein 20 vuotta aikaa noista mutta jos oisin sinkku niin helposti harrastaisin edelleen.

Vierailija

Enemmistö ei näe niissä mitään vaaraa mutta sehaän vain osoittaa kuinka sokeutuneita ja rappiolla ihmiskunta onkaan. Ja "nykyään" ulottuu toki kauemmas kuin 20 vuotta taaksepäin.

Vierailija

Pornografian, vapaan seksin ja naisten hypergamian laillistaminen on vain yksi askel maailmantuhon lähestymisestä. Suurin syy siihen on se, että naiset niin kuin miehet ovat kääntäneet selän raamatun ja jumalan hyville opeille.

Vierailija

Kaksi vapaata ihmistä tehköön sitä mikä molemmille sopii. Vapaasti. Ei siinä mitään pahaa ole tai ei siihen kenenkään hyväksyntää tarvita.

Vierailija

Samaa mieltä. Olen ollut sinkku koko ikäni, mutta mitään tarvetta tällaiseen holtittomaan nussimiseen ei ole ollut. Selibaatissa siis elän, toki käsi käy aina välillä. Paneminen kuuluu mielestäni parisuhteeseen tai avioliittoon. Tulisi pyrkiä mieluummin henkiseen ja älylliseen kasvuun, eikä käyttäytyä vaistojen ja himojen vallassa kuten eläimet. Harvassa taitavat olla enää ne ihmiset, jotka näin ajattelevat.

Vierailija

mistä sen tietää, että se jää yhden illan suhteeksi? Viimeinen yhden illan suhteeni ei jäänytkään yhteen, vaan suhde on jatkunut kohta 25 vuotta! 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla