Korkea syke

Vierailija

Onko normaalia että minun leposykkeeni on jatkuvasti yli sata, välillä yli 115. Äsken kun mittasin oli 113. Muita kenellä on korkea syke ja onko se vaarallista? Käytän myös paljon kofeiinipitoisia juomia.

Kommentit (4)

Vierailija

On liian korkea ja on vaarallista. Altistaa rytmihäiriöille ja pahimmassa tapauksessa voi tulla sydäri. Korkea syke on selvä varoitusmerkki, että sydän tekee kamalasti töitä. Ehdottomasti kaikki kofeiinipitoinen pois kokonaan!

Vierailija

Tuohon nyt vaikuttaa niin moni asua. Olitko ihan levossa ennen kuin mittasit? Et tupakoinut, syönyt juuri ennen? Onko stressiä, ootko valvonut? Korkea leposyke johtuuu useimmiten autonomisen hermoston aktivoitumisestastressin tmv yhteydessä. Mites syke rasituksessa käyttäytyy?

Vierailija

Mulla on koko ikäni ollut korkea leposyke, ihan lapsesta saakka. Ei voi omalla kohdallani selittyä huonolla kunnolla tai liikunnan puutteella. Aloitin jo 3-vuotiaana taitoluistelun ja oheisina oli baletti, telinevoimistelu ja juoksulenkit. Harrastus jatkui kilpatasolla aina 16-vuotiaaksi saakka, jonka jälkeen laji vaihtui maastoratsastukseen.

Leposyke oli aina 90-120 välillä ja on sitä edelleen. Kertaakaan ei ole yksikään lääkäri ollut tästä huolissaan. Verenpaineet sykkeestä huolimatta normaalit ja sydämessä ei ole havaittu tutkimusten jälkeen mitään vikaa. Kaikki veriarvotkin ovat olleet viitearvojen sisällä. Rasituksessa syke nousee hieman noista leposykelukemista mutta ei kovin dramaattisesti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat