Vierailija

Itselleni tuli mieleen muutama ehdotus, miten voisimme vähentää tapauksia, jossa aikuinen mies käyttää "aikuiselta näyttävää" ihmistä hyväksi.

- Miehet kysyy aina paperit. Jos ei toisella osapuolella ole näyttää, niin sitten siirrytään seuraavaan ihmiseen. Itse kysyisin mieluummin paperit kuin istuisin poliisin kuulusteltavana, anytime.

- raiskauksia voisi vähentää sillä tavalla, että jokainen 13v. tyttö laitetaan itsepuolustuskurssille. Opetetaan sellaiset otteet, että saa minkäkokoisen miehen tahansa luovuttamaan. Opetetaan, että jos vähänkään pelottaa, niin reagoida saa eikä tarvitse hävetä tai alistua sosiaaliselle paineelle.

Lisäksi pitäisi tehdä valistuksella selväksi, että JOKAISESTA hyväksikäytöstä ja raiskauksesta ilmoitetaan poliisille. Vaikkei näyttö riittäisi, lukee siellä poliisin papereissa, että on kuulusteltu jne. Vaikka olisi kulunut 10 vuotta ja siten raiskaus vanhentunut rikoksena, niin silti. Vaikka olisi oma perheenjäsen, kihlattu, kaveri, miehen kaveri, niin ilmoittamatta ei jätetä, vaikka se rikkoisi ihmissuhteita.

Näistä vois lähteä liikkeelle. (Toki tiedän, että miehiäkin raiskataa jne.)

Kommentit (1)

Vierailija

Tuo "itsepuolustuskurssi" nyt ei oikein ole mikään taikatemppu, joka mahdollistaa pärjäämisen tilanteessa kuin tilanteessa. Saattaahan se jotain eväitä antaa, mutta taistelulajit vaativat jatkuvaa harjoittelua ja silti voi tositilanne mennä ikävästi ns. vituiks.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla