Miksi tuo hallintarekisterihomma on niin tärkeä Stubbille?

Vierailija

Että sitä pitää viekkaudella ja vääryydellä yrittää saada aikaan? Valehteli eduskunnalle ja nyt on selvinnyt, että hän on myös valikoinut "sopivia" toimittajia kirjoittamaan asiasta myönteisesti.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/rinne-epailee-toimittajien-v...

Kommentit (9)

Vierailija

Ajaa kavereidensa etuja. Kaverit (ovat rikkaita ja haluavat kiertää veroja) ovat antaneet vaalirahaa ja tukevat muutenkin Stubbia joka tilanteessa. Stubb haluaa vain tehdä vastapalveluksia.

Vierailija

Ei kai se Stubbille henkilökohtaisesti niin tärkeä ole. Tärkeä se on niille taustalla hääriville hyville veljille, jotka ovat omaisuutensa ansiottomasti, vääryydellä ja viekkaudella haalineet.

juoksupojat

Kokoomusta lähellä oleville sidosryhmille kuten EK:lle ja vastaaville veronkiertäjä ökyporsaille se on tärkeä ja juoksupojat kuten Stubb, Sipilä ym. ministerit tekevät kuten em. paskiaiset haluaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kokoomusta lähellä oleville sidosryhmille kuten EK:lle ja vastaaville veronkiertäjä ökyporsaille se on tärkeä ja juoksupojat kuten Stubb, Sipilä ym. ministerit tekevät kuten em. paskiaiset haluaa.

Yhdessä asiassa kokoomus ei totellut EK:tä. EK olisi halunnut pakkoruotsin pois ja tilalle muita kieliä, koska työelämässä tarvitaan nykyään ihan muita kieliä kuin ruotsia. Mutta tässä asiassa kokoomus kuuntelee ennemmin RKP:tä ja suomenruotsalaisia säätiöitä kuin EK:ta.

Vierailija

Niin, mitä veikkaatte, kuinka paljon A. $tubb on ostanut yksityisten terveyspalvelu yritysten osakkeita?

Ei sillä, että minulla parempaa tietoa olisi.

Vierailija

Eihän tässä ny kenellekään pitäisi olla, mitään epäselvää Stubb ajaa omien sidosryhmiensä etua, kuten luullakseni juurikin elinkeinoelämän keskusliiton (EK:n) ja kenties myös näiden jonkun mainitsemien ruotsinkielisten säätiöiden asiaa. - Joiden edut ovat kyllä yleensä varsin pitkälle samat, tai ainakin saman suuntaiset tuota mahd. kielikysymystä lukuunottamatta. - Ja jos hieman panettelevaan sävyyn sanosin, niin voisin tietysti sanoa, että saattaa olla, että Stubbilla saattaisi olla, jopa itsellä halua saada hallintarekisteri (lue:mahdollistaa oman omaisuutensa salaaminen). Mikä saa minut ajattelemaan -näin? Muistaakseni Stubbilla on yli puolen millin asuntolaina harteillaan. - Ei tuo paljoa ole, mutta vaikka on ministeri asemassa ollut jo vuosia (, eikä tiettävästi ole edes perheensä ainoa tulon saaja) ja kun korot ova olleet saman ajan ennätysmatalalla, niin luulisi että olisi maksanut asuntolainastaan isomman osan. Mutta kukin tyylillään ja selvää on myös se, ettei tällaisella tavallisemmalla pulliaisella ole samaa "pelivaraa" kuin, mitä hänellä.

Vierailija

Suurin ongelma (veronkierron lisäksi) hallintarekisterien myötä muodostuu siitä, että sillä saltaan, kuka omistaa mitäkin.

Näinollen, mistä me sitten tiedämme, kuinka paljon kukin poliitikko pyrkii ajamaan vain omia ja kaveripiirin etuja?  Nykyinen rekisteri on avoin, eli se kertoo päättäjiemme omaisuudesta. Lakiuudistus tekisi meille ja tutkiville toimittajillekin sekä jopa viranomaisille mahdottomaksi saada tietoa omistuksista, jotka vaikuttavat siihen, millaisia päätöksiä päättäjät tekevät.

Mahdollistaisi siis entistä paremmin suhmuroinnin omaan pussiin, kansan kustannuksella.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat