Hitto, että pistää ärsyttämään eräs kaverini!

Vierailija

Sillä on lapsi myöskin, yleensä meidän lapset leikkii, hänen lapsensa kanssa. No mikä minua tässä äidissä ärsyttää on se, että tällä äidillä on koirapelko ja nyt se oikein tätä lasta yrittää saada samalla tavalla pelkäämään ja vihaamaan koiria. Kyllä ymmärrän, että jos pelkää koiria, sille ei voi mitään mutta, sitä en ymmärrä, että niitä lapsia pitää alkaa lietsoa koira pelolla ja kertoa iltasatuja kuinka koirat on pahoja ja kuinka ne puree ja hyökkää! Nykyään tämä äiti ei uskalla tulla edes meille kun meillä on pieni rotuinen koira... Täytti juuri vuoden verran. Tämä äiti on vissii pelotellut niin etteivät lapset saa leikkiä enää keskenään! Ärsyttää! !!!!

Kommentit (5)

Vierailija

Ei tässä lastensuojeluilmoitus riitä. Suosittelen soittamaan suoraan hätänumeroon, jotta lapsi saadaan välittömästi näistä kaameista olosuhteista laitoshoitoon. 

Vierailija

Koira-sanan tilalle voit laittaa mitä tahansa muutakin: ulkomaalaiset, kasvissyöjät, homot... Vanhemmilta ne asenteet pääasiallisesti omaksutaan. Valitettavasti.

Vierailija

Samalla tavalla opetetaan moni muukin pelko. Tutut lapset kirkuu jos vaan kuulevat että jossain on hämähäkki tai ampiainen. Eivät kuitenkaan itse kesällä ulkona tunnistaneet niitä hämähäkkejä tai ampiaisia.... 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat