Pari huomiota liikenteestä

Vierailija

Yritän mollata kaikkia tienkäyttäjiä tasapuolisesti.

1) Pyöräilijät. Päättäkää ihan oikeesti, ajatteko ajoradalla vai pyörätiellä vai jopa siellä jalkakäytävällä. Se poukkoilu noiden välillä on hengenvaarallista, eikä ne teidän pelletrikoot ja nopeet lasit paljon suojaa, jos teille joku päivä sattuuki arviointivirhe ja löydättekin ittenne palasina rekan alta..

Ja hei, älkää viittikö käyttää niitä välkkyviä ja vilkkuvia valoja edessä.. Niistä saa korkeintaan päänsärkyä ja vihaisia katseita autoilijoilta, ja soo-soota poliiseilta.

2) Autoilijat. PLIIIIS. Jos suojatien eteen on pysähtynyt auto, niin sitä viereistä kaistaa ei passaa paahtaa tuhatta ja sataa. Ei se toinen auto siihen suojatien eteen huvikseen oo pysähtyny..

Ja muutenkin, malttia liikenteeseen! Jättäkää ne typerät ohitukset pois, lähtekää ajoissa liikenteeseen ja olokaa ihmisiksi.

3) Jalankulkijat. Heijastimet käyttöön. Tummiin pukeutunutta jalankulkijaa on tosi vaikee huomata nyt syksyn pimeydessä, kun luntakaan ei ainakaan täällä päin Suomea oo. Ei se niin kamalan vaikeeta oo hommata vaikkapa heijastinnauhaa tai jotain söpöä Muumi-heijastinta turvaa tuomaan.

4) Porot. Hirvet. Rusakot. Muut metsiemme elukat. Pois tieltä!

Kiitos ja anteeksi.

Kommentit (2)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

4) Porot. Hirvet. Rusakot. Muut metsiemme elukat. Pois tieltä!

Kiitos ja anteeksi.

Et oo tosissas :D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat