Pitäiskö Suomessakin mielestäsi viettää Kiitospäivää? (Tanksgiving Day)

Vierailija

Kokoonnuttaisiin yhdessä läheisimpien kanssa syömään kalkkunaa ja paahtamaan vaahtokarkkeja. Kyllä se ainakin parempi tuonti Halloweeniin verrattuna olisi!

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Ei. Sillä ei ole mitään suomen perinteiden tai tapahtumien kanssa tekemistä. Mitä jos ihan 6.12 syötäisiin hyvin, tavattaisiin rakkaita ja muistuttaisin kiitollisuudella?

Vierailija

Mä tykkäisin! Kaikissa jenkkileffoissakin ne on aina mahtavat "pikkujoulut". ;) Ja muistettaisiin kiittää vuodesta ja läheisistä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Että ihan tanksgiving :)
Niin aseteollisuus on ihan valtavan suuri ala, tosin niitä ei anneta, vaan niistä joutuu maksamaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei. Meillä on itsenäisyysjuhla 6.12.

Eihän silloin mihinkään kokoonnuta muuten kuin korkeintaan television ääreen Linnanjuhlia tapittamaan.

Vierailija

Halloween pohjautuu eurooppalaiseen Samhainiin, jossa on samoja piirteitä kuin Kekrissä, jota on Suomessa vietetty. Siksi Halloween sopii tänne.
 Kiitospäivä taas liittyy intiaaneihin ja pioneereihin, eikä sitä pysty tänne sovittamaan. Itsenäisyyspäivänä voi osoittaa kiitollisuutta veteraaneille ja maata puolustaessaan kaatuneille.

Vierailija

Jokainenhan saa juhlia mitä haluaa. Olis kyllä kiva, jos olisi mahdollisuuksia kanssa. Mieheni on jenkki ja meillä kyllä Thanksgiving vietetään. Mutta saako kurpitsapiirakkaa? Miksi kurpitsat häviää kaupoista heti Halloweenilta?

Vierailija

Kyllähän meillä jo muistetaan 9/11 jokaipuolella sosiaalisessa mediassa vaikka Estonia on unohdettu, joten miksikäs ei.

Minusta se pitäisi suomalaistaa kuitenkin vähän paremmin. G ei ole kovin suomalainen kirjain. Kun siitä antamisesta tulisi kivi, voisi Aleksis Kiven päivä siirtää tuohon. Etunimeä olisi vähän korjattava.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat