Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Honey Boo Boo - miten sitä lasta oikein ruokitaan, pelkällä sokerilla??

Stina

Satuin siis näkemään televisiosta tämän tytön ja äitinsä.. Ai kamala.
Kävi niin sääliksi.
Söpö lapsi mutta miten onkin päästetty pahasti ylipainoiseksi
noin pienenä. Äitinsähän on tosi iso.
Oisko se nykyään 10- vuotias tämä Alana/Honey Boo Boo.
Mitä ne oikein syö?

Kommentit (9)

Vierailija

Katso youtubesta. Tulin katsoneeksi kun "kokeilivat kasvisruokaa". Ja kerran ne kokeilivat vetämällä kai sellaisenaan jotain vihreää kasvista, ei maistunut ei...

Vierailija

Jenkeissä kuvitellaan tosissaan että esim. aamiaismurot on terveellisiä. Elintarviketeollisuus on aivopessyt ihmiset uskomaan niin. Netflixistä löytyy dokumentti jossa käsitellään amerikkalaisten lasten järkyttävää lihomista. Todella kauhea. 

Vierailija

Enemmän säälittää, että äitinsä on seurustellut pedofiilin kanssa aiemmin. Yhtään vähättelemättä lapsen ylipainosta aiheutuvia terveyshaittoja.

Käyttäjä342
Seuraa 
Liittynyt25.11.2015

MIkä syndrooma sillä äidillä on? Katsoitteko sen raajoja, jotka on jotenkin vääränmittaiset, liian lyhyet. Onko sen vanhemmat jotain siskoksia keskenään vai mikä tuo ilmö on? Samanmallinen kroppa ja suhteet oli sillä irakissa sotavankeja alistaneella naissotilaalla, muistatteko. Lyhyet kädet, ja jalat, iso pää ja joku nutikampaus siinä. Ei ollut sekään ihan best of america.

Vierailija

Saman katsoin. Täällä usein kysytään, että mikä se wt oikein on? No tässä nyt tuli oikea mallikappale, siis äiti. Länkytti koko ajan lääkärien puheen päälle ja intti paskaa.

Ja se tyttö, voi järkytys sentään, ahmi jo silmillään niitä Travisin "muffinssin" näköisiä välipaloja. Pääsi jo kunnon vauhtiin ja esitti kameralle. Polla ihan sekaisin. :O

Mulla on eräs läheinen (11v) samanlainen, ja äitinsä kertoo jatkuvasti, kuinka terveellisesti syövät ja laihduttavat. Loppusaldo: Äiti lihonut ainakin 20 kg ja lapsi ainakin 4 kg. Kutsuin meille syömään ja kerroin laittaneeni terveellistä ja vähärasvaista ruokaa. Kun tarjoilin keittoa, kysyttiin minulta, eikö tässä ole kermaa tai mustapekkaa? :O (Ja siis rasvaakin voi syödä, mutta esim. jälkkäriksi menee about kymmenen joulutorttua ja suklaat päälle yms)

Tuo ohjelman nainen on ihan taatusti saanut vatsalaukkupannan tai jtn muuta, ei ole ikinä itse laihduttanut. Ja ihan fanaattinen valehtelija. Valehtelisi edes vain itselleen. Lapsi on ihan kujalla, ressukka, säälittää todella.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat