Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitäisi tehdä kustannuslaskelmaa

Vierailija

Onnistusikohan kysellä vuokria ja muita tietoja salanimellä? En ole perustamassa kilpailevaa yritystä, vaan ihan toiselle alalle. Mutta paikka, jossa on sopivia toimitiloja, on yrityksille toimitiloja vuokraava yritys, joka on asiakkaamme. Samoin muutamia muita tietoja haluaisin kysyä suoraan yritykseltä, jonka palveluja on tarkoitus käyttää ja me olemme heidän asiakas nytkin.
En haluaisi ajatusteni menevän esimieheni korviin muilta kuin itseltäni. Aion ottaa hänet pöydän ääreen, kunhan hänellä vähän helpottuu oma tilanne ja irtisanoutua, mutta työstän vielä omaa ideaani eteenpäin. Enkä siis perusta yritystäni samalle alalle lainkaan, TES sanoo, ettei kilpailevaa yritystä saa valmistella, joten olen katsonut, että kaikki tehtävät on tässä vaiheessa sellaisia, ettei kilpailutilannetta synny.

Kommentit (3)

Vierailija

Hintoihin vaikuttaa useinkin se, mikä, millainen, kuinka vakavarainen jne yritys, jotn en usko, että onnistuu salanimellä tai anonyyminä. Sen sijaan voit sanoa tiloja vuokraavalle yritykselle, että et halua asiasta puhuttavan vielä eteenpäin, koska suunnitelmasi eivät ole valmiit.

En kyllä ymmärrä, miksi sille pomolle ei voisi kertoa ihan ajoissakin.

Vierailija

Kyllä minä aion ihan rehellisesti kysyä suunnilleen hintaa aloittelevalle yritykselle. Tuossa nimenomaan on sellaisia 20 neliön huoneita, jotka on suunnattu paljolti aloittelijoille, oppilaitosten lähellä. 

Vierailija

No pomo on omalaatuisensa. Hänen yhdeltä tuttavaltaan lähti työntekijä isompaan, niin puhui siitä kuin maanpetturista, vaikka kyseessä oli nuori työntekijä ja se ukko jää pian eläkkeelle, joten ihan viisas ratkaisu. Pienessä firmassa on vähän isompi juttu rekryroida uusi kuin isossa. Nyt on kyllä mentävä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat