Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jälkiehkäisy, verinen vuoto ja raskauden mahdollisuus?

Huolestunut

Harrastin poikaystäväni kanssa suojaamatonta seksiä kp12 (tiedän hölmöä, sillä emme yritä vauvaa) 7h tämän jälkeen otin elämäni ensimmäisen je-pillerin. 5päivää tästä eteenpäin alavatsaa alkoi juilimaan, samoin alaselkää ja nivusia. Seuraavana päivänä alkoikin tulla verta kunnolla jota kesti n. 4päivää. Silloin ajattelin että huh, eiköhän pilleri toiminut. Nyt kuitenkin mietityttää sillä nämä alavatsan, alaselän ja nivusten juiliminen ja "viiltely" vain jatkuvat. Vatsani on turvonnut kuin ilmapallo vaikken ole syönyt mitään mistä yleensä turpoaisin. Ja voisin nukkua kokoajan. Kellään kokemusta tällaisesta? Voiko nämä olla oireita pilleristä vai raskausoireita?

Kommentit (5)

Vierailija

Ehkäisy toimi. Älä murehdi ja ole jatkossa huolellisempi. Vai joko ehdit haaveilla vauvasta ja salaa toivot että olisitkin raskaana? Vähän siihen suuntaan tuon voisi tulkita. Suosittelen kuitenkin erittäin lämpimästi että et ala vielä lapsentekoon.

Vierailija

Kuulostaa valitettavasti tutulta.. Kärsin je-pillerin jälkeen "raskausoireista" joku parisen kk ja kiero oli sekaisin vieläkin pidempään.. Enkä siis tullut raskaaksi. Eli yritä nyt unohtaa koko juttu ja teet sitten testin, kun kuukautisten pitäisi alkaa.

Vierailija

En haaveile lapsesta vielä. Muutaman vuoden päästä aika olisi parempi kun opiskelut suoritettu yms. Hyvä kuulla että muillakin ollut samankaltaisia oireita. Kovastihan nuo laittaa kehon sekaisin :/ jään odottelemaan menkkoja joiden pitäisi viikon päästä alkaa. Testin teen varmuudeksi parin viikon päästä jos ei kuukautisia näy. Kamala huoli.. :(

Vierailija

Ei välttämättä ala menkat silloin kun pitää. Keho on nyt hormoneidta sekaisin ja oma stressisi sekoittaa sitä lisää. Kaikki hyvin, koeta olla ajattelematta asiaa!

Vierailija

Pitää yrittää olla ajattelematta ja touhuta kaikkea muuta. Tuo vuoto kyllä oli niin runsasta etten kovin paljon usko että raskaana oltaisiin, mutta joku silti jyskyttää takaraivossa..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat