Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

En ymmärrä Adelen suosiota

Vierailija

Onhan Adele varmasti ihan lahjakas laulaja, mutta itse en erityisemmin pidä hänen äänestään enkä musiikistaan. Kaikista vähiten ymmärrän sen uusimman Hello -biisin hehkutusta. Minusta se oli korkeintaan keskinkertainen biisi, ei mitään uutta eikä omaperäistä. Haluaisiko joku Adele-fani kertoa, mikä Adelen musiikissa viehättää?

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Markkinointi toiminut hyvin? Vähän niinkuin Suomessa keekin kanssa vaikka sen musiikki onkin aivan perseestä

Vierailija

Adèle on ameeli joka syö navan kautta ja on vuosien saatossa kehittynyt tosi vaaralliseksi. Ameelit on hyviä manipuloimaan. varsinkin iso kokoiset ameelit.

Vierailija

Adele on lihava ja lihavat naiset samaistuu häneen, joten lihavat naiset ovat nostaneet hänet suosioon ja lihavia naisia on paljon maailmassa. Siksi suosio.

Vierailija

Eka albumi oli hyvä mutta tuo Hello-biisi ihan kamalaa paskaa. Onhan se lahjakas laulaja mutta jotenkin huvittavaa että kun on tietyn suosion saavuttanut niin porukka on ihan hurmiossa vaikka mitä tahansa tuubaa julkaisee.

Vierailija

Hänen suosionsa perustuu massahysteriaan. Tyhmät median aivopesemät zombit on hypnotisoitu ostamaan hänen ja näiden muiden "tähtien" musiikkia sokeasti laaduat välittämättä. Itsekin inhoan Adelen musiikkia, enkä ymmärrä suosiota. Nämä uutisoinnit vain lisäävät suosiota, koska massan mukana on pakko mennä. Nykyään lähes kaikki hittimusiikki hirveätä pa**aa. Adelelle plussaa kuitenkin siitä, että hän osaa laulaa oikeasti ilman mitään autotuneja.

Vierailija

Hän on muusikko (soittaa kuutta instrumenttia) ja laulaja, joka koskettaa ihmisiä omakohtaisilla lauluillaan. Pidän hänen musiikistaan. Säröinen ääni ja karismaattinen olemus. Minä taas en millään voi käsittää jonkun Taylor Swiftin määkimistä. Muka suosituin laulaja. En jaksa kuunnella yhtään...Madonna taas ei osaa edes laulaa, vaan suosio perustuu vilautteluun. Lady Gaga taas ehkä ärsyttää tahallaan.

Pinkin käheä ääni sopii joihinkin lauluihin. Kiitos ei heleä-ääninen laulaja, joka kirkuu nielurisojaan näytellen....

Tina Turner oli paras naislaulaja ikinä eikä toista tule. Tai on sentään yksi. Dianne Reeves, jazzlaulaja ja maailman parhaaksi laulajaksikin sanottu...

Vierailija

Hyvin se laulaa ja ihan jees tuo uusikin kappale on, muita uusia en oo kuullut. Mitä sitten jos jotkut ei tykkää, sillä lienee tykkääjiä riittävästi.

Ei kaikki myöskään tykkää rolling stonesista tai Ac/dc:sta mutta niilläkin on mennyt ihan kivasti.

Vierailija

Toi uusi Hello ei oikein innostanut ensikuulemalta; onhan se laskelmoitu jne. Varsinkin alun ensimmäinen "hello" huvitti kun sillä viitataan niin suoraan Lionel Richien biisiin. Mutta nyt kun olen pari kertaa Adelen biisin kuullut, tykkään siitä kyllä. :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä. Kauas on tultu ja alas vajottu Beatlesin päivistä.

Ei nyt ehkä niin kauaksi tarvii mennä, 20 vuotta riittää hyvin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä. Kauas on tultu ja alas vajottu Beatlesin päivistä.

Ei nyt ehkä niin kauaksi tarvii mennä, 20 vuotta riittää hyvin.

Siinä ja siinä. Sanoisin että 60-, 70- ja 80-luvulla tehtiin paljon hyvää musaa, mutta 90-luvulla tahti alkoi hiipua. 2000-luku onkin sitten pääosin autotune & copy paste -skeidaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat