Rikkailla on rikkaiden ongelmat

Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448257800550.html

"

YHDYSVALTAIN Suomen-suurlähettilään tehtävänsä kesällä päättänyt Bruce Oreckon remontoinut itselleen unelmakotia Helsingin keskustaan.

Oreckin ostaman 196 neliön arvoasunnon sisustusremontti ei ole kuitenkaan sujunut pelkästään ruusuilla tanssien. Oreck on haastanut oikeuteen yrityksen, joka asensi hänelle kauko-ohjattavat ikkunaverhot.

Helsingin käräjäoikeuteen jättämässään kanteessa Oreck vaatii kaupan purkua ja 13 390 euron maksun palautusta. Lisäksi hän vaatii sisustusyhtiöltä 3 232 euroa korvausta vahingoista ja asianosaiskuluista.

Asian käsittely oikeudessa on vielä sen verran alkuvaiheessaan, ettei käräjille haastettu yhtiö ole vielä vastannut kanteeseen. Määräpäivä vastaukselle on joulukuussa."

Kommentit (1)

Vierailija

No niin on. Monesti tuntuu, että ne ovat kuitenkin köyhien ongelmia kehittyneempiä.
Eikä niistä aina niin tarttis valittaa, mutta valitetaan, bacause you can. Aina voi parantaa maailmaa. Esim. minun omat ongelmani ovat sellaisia, että miks en elä UNELMAELÄMÄÄ, (ja kyllä se todella korpeaa ja harmittaa, masentaakin), vaikka jossain puolella maapalloa taistellaan vedestä ja leivästä. Elämä on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat