Kamalaa palvelua auto-huollossa

Vierailija

Hain autoni tänään huolto-ohjelman mukaisesta talvihuollosta. Käynnistettyäni auton kuitenkaan kaikki ei ollut hyvin, vaan tyhjäkäynti oli yli 2000rpm. Kun normaalisti se on ollut n. 900rpm. Tälläistä vikaa ennen tätä huoltoa ei ollut koskaan autossani ollut.

Menin takaisin tiskille ja kerroin viasta. Tiskillä ollut mies tokaisi ''No ei se kyllä tähän huoltoon nyt liity mitenkään''.

Taisteltuani hetken he ottivat auton takaisin korjaamohalliin. Asentaja totesi auton moottorin käyttäytyvän todella oudosti. Minut käskettiin kahvipöytään odottelemaan. Noin  40min oli kulunut kun työnjohtaja tuli kertomaan autoni olevan taas kunnossa. Nyt kuitenkin hän esitti 65e laskua ''obd-mittauksesta''. Maksoin laskun ja sain avaimet. Auto kyllä toimi taas normaalisti.

Mielestäni minun ei olisi tarvinnut maksaa mitään, sillä autollani on ns. huoltosopimus. Eli 100 000km aikana autoni huollot kuuluvat sen ostohintaansa. 

Mitä tässä pitäisi tehdä, kun tajusin vasta nyt maksaneeni turhaan.

Kommentit (3)

Vierailija

Huoltosopimus ei tarkoita sitä, että kaikki olisi ilmaista. Eikä korjaaminen ole huoltamista! Joten nyt luet sen huolto- tai huolenpitosopimuksen(näissäkin on eroja) mitä se sisältää ja mitä ei. Sitten todisteita keräämään, että vikaa ei ollut ennen huoltoa. esim. ajotietokoneen lukua ulkopuolisella, jne...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat