Inhoan pikkukaupunkien ns kävelykatuja!

Vierailija

Ihmiset pyörivät puolukka perseessä toisiaan ihmetellen. Ja se ankeus ja rumuus - kauniissakin joulusäässä saa tuijottaa niitä ikuisia liiskattuja purukumeja rumanharmaalla laatoituksella.

Lisäksi ne pistävät keskustaliikenteen sekaisin.

Niin. Olen 80-luvun kasvatti.

Kommentit (5)

Vierailija

Ehkä sun pitäisi muuttaa jonnekin suurkaupunkiin, niin elo helpottuisi. Suomessahan on vain pieniä kaupunkeja, joten ulkomaat kutsuu. Onnea matkaan!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miten tämä poikkeaa Helsingistä tai muista Suomen isommista kaupungeista?

Vähemmän #unelmaa, ja vähemmän hajuvesien hajua? Ainakin tää oulun keskusta on ihan samanlainen kuin kaikki muutkin pikkukaupungit täällä suomessa, mitä nyt vaan stokkalta pölähtelee haju siitä kemppariosaston sisäänkäynnistä.

Vierailija

Kävelykatu toimii/ tarpeellinen ehkä vaan jossain helsingissä. Naurattaa tää oman kaupungin kävelykatu kun se aina ammottaa tyhjyyttään. Ei sieluakaan näy missään. Ruma ja epäkäytännöllinen. Kaikenlisäks vie todella monta parkkipaikkaa. Muutenkin vähän pysäköintipaikkoja niin sitten ne tuhlataan johonki kävelykatuun joka on tyhjä aina siis aina. Oikein hävettää jos joku tulee jostain muualta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miten tämä poikkeaa Helsingistä tai muista Suomen isommista kaupungeista?

Helsingissä on yksi varsinainen "kävelykatu", Iso-Roba, josta ei tullutkaan odotettu kaupunkielämän kehto, vaan epämääräinen seksibaarinuhjula.

Sen ainoa hyvä puoli on sen pienuus - liikenne ei sotkeudu, kuten näillä tuppikylien promenaadeilla.

AP

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat