Miksi ihmiset katoavat

Vierailija

Tai että useista ihmisistä joiden kanssa biletettiin tao juhlittiin , ei kuulu mitään useisiin vuosiin. Miksi ihmiset muumioituvat kotiin, jos löytönyt puolison ja ehkä lapsia. Kun ihmisistä tulee vanhempia, kanssa käyminen ei ole enää samanlaista kuin ennen.

Ei lähdetä ex tempore baariin ja ketään ei kiinnosta enää toisen työjutut kun on muitakin asioita huolehdittavana kuten lapset.

Myös yhteiset matkat joita ennen tehtiiin jäävät pois, koska ei perheenäiti voi sanoa 15lapsille että lähtee nyt yhtäkkiä matkalle.

Ehkä se on, että aika aikaa kutakin. Jotenkin tuntuu painostavalle, että kun kysytään mitä kuuluu niin voin sanoa vain töitä ja tilanne on täysin eri kuin koti isän tai äidin. Koska totuushan on, että teen päivät vain töitä koska en hoida lapsia.

Kommentit (1)

Vierailija

Kyseessä taitaa olla aikuistuminen ja se, että bilettäminen ja baareissa pyöriminen ei ole enää tärkeää elämän sisältönä. Noin on käynyt monelle sinkkunakin elävälle tuttavalleni. Ei enää vain haluta pyöriä baareissa nuorten humalaisten seassa. Elämään on tullut uusia ihmisiä ja harrastuksia. Bilettäminen on loppujen lopuksi pinnallista touhua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat