Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä lahjaksi 80-vuotiaalle miehelle?

Vierailija

Minun pappa täyttää 80vuotta, ja en tiedä mitä veisin lahjaksi.
Tavaraa on asunto pullollaan ja vaatetta mahdotonta ostaa hänelle.

Ehdotuksia?

Kommentit (14)

Vierailija

Kuntietäis minkätyylinen pappasi on.Onko hän nuorekas ja terve,tai siis suunnilleen perusterve,vai enemmän "vanhstyylinen".Vanhustyyppikin voi toki olla terve,mutta siis mielipiteet ja harrastukset.Matkusteleeko,autoileeko,käykö tansseissa tai kulttuurijutuissa,urheileeko....vai onko kuntonsa vuoksi periaatteessa kotona.Lahja riippuu siitä,kuten muillakin ikäluokilla.

Edestä auki alas asti

Minun isäni on 84-vuotias, eikä hänellä voisi olla oikeita villasukkia liikaa, haluaa nimittäin käyttää niitä yöllä ja päivällä, ja kun äitini vielä haluaa pestä ne käsin, vaihtovaraa on hyvä olla.

Toinen mitä isäni tarvitsisi on edestä kokonaan, alas asti aukeava yöllä pidettävä paita/pyjamapaita, isä kun on jo kankea, joten pään yli vedettävät vaatteet ovat hankalia. Tietäisikö joku mistä tuollaisia yövaatteita saisi? Emme ole löytäneet muita kuin flanellipyjamia.

Vierailija

Meidän pappa tykkää äänikirjoista, kun ei näe lukea. Mielensäpahoittaja on yksi suosikki. Vaikka ei vaatetta, kerron silti, että pappa sai 80-vuotislahjaksi parilta ystävältään kuviollisen edestä vetoketjulla avattavan fleecepuseron, mitä pitää talvella jatkuvasti. En vain tiedä mistä se on ostettu enkä löydä googlella vastaavaa. 

Vierailija

Amazon.de ostin viime vuonna pyjamoita (ekotex, erittäin laadukkaita)  miehelleni ja 10 v. pojalleni. Ovat kangaspyjamafaneja vaikkei kovin vanhoja olekaan

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat