Suosittele ihotautilääkäriä Espoossa/pk-seudulla. Atooppinen ihottuma aikuisella.

Vierailija

Pitäisi nyt oikeasti saada rauhoitettua tää atooppinen käsi-ihottuma jollain keinoin. Sibicortia olen käyttänyt mutta siitä ei ole ollut apua. Käytössä myös rasvaisia ja kevyempiä perusvoiteita mutta ne saavat ihon punoittamaan ja kutisemaan.

Kommentit (4)

Vierailija

Ison Omenan Mehiläisessä Liisa ingervo, hoitaa myös lapsia ja sai meidän kuopuksen atooppien ihottuman kuriin (tosin kortisonipohjaisella voiteella, mutta kuitenkin). Nyt otettiin kokeiluna käyttään se Bepanthenin anti-exem, ja näyttäisi toimivan. Yksi ihan perusjuttu: pese kädet ennen kuin aloitat itsesi rasvaamisen, muuten hierot vaan kaikki kökät käsistäsi sinne rikkinäiseen ihoon ja varmasti tulehtuu.. 

Vierailija

Kyllä se on yhtä tyhjän kanssa käydä atopian takia lääkärissä. Apua saatiin vasta akupuntiosta eli sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. 

Vierailija

Atopiaa tulee osata itse hoitaa. Kortisoni ei enää auta jos sitä käyttää pitkään. Jokaisella on omat keinonsa ja  lääkärit eivät tässä kuuntele potilasta vaan toitottavat virallisia käsityksiään ymmärtämättä atopiaa yksilöllisesti. Tämä vuosi on ollut paha minullekin

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat